Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
a....)
Yenidoğan takibi için gittik. Biz memnun kaldık. Takibini güzel yaptı. İmkanım elverse ondan başka doktor tercih etmem.
n....)
Kızımın gelişiminde sıkıntı ve iştahsızlığı vardı. Şans eseri gittik. İlaç tedavisi uyguladı, özel mama verdi. Düzelmeye başladı kızım. Güzel sonuçlar aldık. Bize her konuda yardımcı ve destek oldu. Test sonuçlarını attım, hemen aradı, ilgilendi. İki kızımı da ona götürüyordum. Biz çok memnun kaldık. Nurcan Hanım çok ilgili ve alakalı bir hekim.
s ...e
Bugün oğlumun uzamış sarılık sebebiyle kendisini ziyaret ettik ilk defa muayene olacağımız için biraz korkarak odasına girdik ama gerçekten o kadar ilgili bir doktordu ki kendisinden Allah razı olsun içimizi çok rahatlattı çok açıklayıcı konuştu bazı şeyleri biz sormadan bize aktardı gerekli şeyleri not alıp verdi çok ilgili olması bizi çok memnun etti kesinlikle çok güvenilir iyi bir doktor..
g...
Doktorumuza, doğum yaptığım hastanenin doktoru olması sayesinde ulaştık. Genel çocuk hastalıkları ve kontrolleri için ziyaret ediyoruz. Doktorumuzun önerdiği rutinlerle randevu alıyoruz ve çocuğumuzun diğer rahatsızlıkları için de Nurcan hocayı tercih ediyoruz. Muayene sürecinde ve hasta ilişkilerinde Nurcan hocadan çok memnunuz. Çevremizdekilere, eşimize ve dostlarımıza mutlaka tavsiye ediyoruz. Deneyimi, çocuğa yaklaşımı ve bilgi aktarımı ile kendisi oldukça naçizane bir doktor. Memnuniyetimiz on üzerinden on. Ayrıca, istediğimiz zaman kendisine ulaşabilmemiz ve tatmin edici geri dönüşler alabilmemiz de tercih etme sebeplerimizden biri.
Nurcan Bayçora isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Bayçora, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nurcan Bayçora tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Nurcan Bayçora adresi nerede?Nurcan Bayçora şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Bayçora isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Bayçora online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurcan Bayçora isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Bayçora, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurcan Bayçora hangi dilleri konuşuyor?Nurcan Bayçora ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurcan Bayçora isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Bayçora tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurcan Bayçora hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nurcan Bayçora hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurcan Bayçora hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcan Bayçora, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nurcan Bayçora ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla