Bayrampaşa Baypark Hastanesi
Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112, Bayrampaşa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Annem 10 günlük süren hastane sürecinde doktorların ilgisizliği sebebiyle güç kaybetmesini görmelerini rağmen bilerek yapıyorsun söylenerek hastaneden taburcu edildi. Ancak annem o sırada fel ç geçiriyormuş onca doktor göremedi ancak Nurcan hanıma başvurduğumuzda yaptığı detaylı muayeneden sonra gerekli tetkikleri istedi ancak bir sorunun olduğunun farkındaydı ve bize muayene sırasında söyledi. Sonuçlarımız çıktığı anda beyninde birden fazla emboli olduğu ve sol tarafının tutmamasının sebebinin felç olduğunu bize söyleyerek ve kardiyoloji konsultesiyle birlikte çalışarak annem hastaneye yatırırldı, anjio yapıldı ve detaylı incelendi, daha iyi olduğu görüldükten sonra taburcu edildi. Gerçekten sizinle ilgilenilmesini istiyorsanız Nurcan hanımı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Konum: Bayrampaşa Baypark Hastanesi Diğer

Annemin Uzun süren kemoterapi süreci sonunda el ve ayaklarındaki his kaybı sebebi ile bizi nörolojiye yönlendirmişlerdi. Şükürler olsun ki Nurcan hanımın yardımları ilgi ve alakası ile çok iyiye gidiyor.
Buradan kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, allah razı olsun sizden.

Profili düzenle veya yönet