Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
na...u
Bebeğimin beslenme gelişimi geriden geliyordu yaptığı öneriler ve verdiği mama işe yaradı kızım artık yaşıtlarına yakın seviyede herşey için teşekkür ederim iyiki tanımışım sizi Lina Uzunkaya
k.....
2 yıl boyunca minik kızımız sürekli ateşleniyordu bununla ilgili birçok tedavi uyguladık farklı doktorlar ile,ancak en son nurcan hanımla tanıştık yaklaşımı mesleki tecrübesi hem hastaya olan yaklaşımı hem bizim gibi tedirgin insanlara olan yaklaşımı bizi çok memnun etti bize uyguladığı tedavi ve tavsiye etmiş olduğu ilaçlar sayesinde allahın izniyle kızımız şifa buldu allaha hamd olsun. çok teşekkürler değerli hocam
Kızımın sürekli düşmeyen atesine önce allah sonra nurcan hanım şifa oldu hakkınızı ödeyemeyiz iyi ki varsınız♥️
.....
10 günlük bebeğimize doktor arıyorduk dogum yaptıgımız hastenenın doktorunu beyenmedık acıkcası ilgi alaka yok sonra ufak bi sorundan dolayı baska bir doktara gittik yine ilgi alaka sıfır cocugumuzun yuzune bile bakmadan muane edildi bende arastırmaya basladım yorumlardan dolayı nurcan hanım icin karar kıldık eşimle ucretle alakalı bir problemımız yok onuda belirtim bugun kendisiyle tanısmak hemde cocugumuzu kontrol ettirmek icin randevu aldık inanılmaz bir ilgi inanılmaz bir cocuk sevgisi bırakın cocuk doktoru olarak hayatımda tanıdıgım en iyi en duyarlı insanlardan biri kesinlikle cocuk doktoru arıyorsanız supheniz olmasın dusunmeden goturun cocugunuzu gidince anlıcaksınız yorumlar bile yetersiz.VOLKAN ULUTAŞ ÖYKÜ BEBEGİN BABASI !
Hasta
BiZde sonunda doktorumuzu bulduk.Tedavimiz daha çok yeni ama tombiş oğlum şimdiden sağlıklı yaşamla tanıştı. Nurcan Hanıma güleryüzü sevecen ve samimi davranışları özellikle benim gibi çok soru soran birine bile içtenlikle tek tek açıklama yaptığı için çok teşekkür ederim. Miraç Efenin annesi
ya...n
ikiz bebeklerim çok hastaydı bulunduğumuz yerdeki bir çok devlet hastanesi ve özel hastaneye gitdik günlerce kapı kapı gezdik yavrularım eriyip bitiyor onlarla beraber bende eriyordum.aile hekimiz Hülya kaya ya gitdik aile hekimimiz kendi kızının doktoru olan Nurcan hanımı tavsiye etti.gitdik ve Kars'ımda kanatsız bir melek vardı mesai saatleri dışında da bizimle ilgilendi..yaşadıkça dualarımda ve gönlümde kalacak güzel insan seni çok seviyoruz senin sayende çocuklarım ölümden döndü.işinin ehli yüzü ve yüreği güzel şefkat temsili hayatım ın sesiz ve alçak gönüllü kahramanı can ım hocam iyi ki varsın
ne...n
Nurcan hanımla iligili tek kelimeyle şunu diyebilirim özlenen ve beklenen çocuk,Bebek doktoru ❤️Geçen haftalarda domuz gribi olan bebeklerime saat,Zaman,haftasonu kavramı olmaksızın ilgisi ve alakasıyla bebeklerimi iyileştiren ,anne destekçisi bir doktor Buarada Beylikdüzü'nde oturuyorum bu civarda ve Bahçeşehir özel muayenehaneler olmak üzere çok doktor gezdim sürekli hastalanan bebeklerim için fakat 2 bebeğime de bukadar iyi gelen kimseye denk gelmedim ta ki arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nurcan hanımla tanışana kadar işine aşkla bağlı ve çocuk psikolojisinden anlayan en önemlisi bize iyi gelen bundan böyle yegane doktorumuz olan Nurcan hanım a çok çok teşekkür ederim.
bu....
Doktor çok iyi maşallah. Kardeşimi götürdüm gayet samimi ve iyi tıpkı abla kardeş gibi davranıyor hiç doktor hasta ilişkisi yok.tavsiye ederim
öm...t
Doktordan korkan çocuğumun yüzünü güldürerek tedavi eden güzel insan herşey için teşekkürler oğlumun doktoru değil nurcan teyzesi :)
me...ı
Doktordan öte anne gibi bir yaklaşımla.sanki kendi çocuğuna bakar gibi muayene eder.hep iyimser ve samimi ..hep dua ediyorum kendisine. .burdan beş yıldız vermek aslında ona az ..Allah onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin ..
Nurcan Gül Balık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Gül Balık, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nurcan Gül Balık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, Fototerapi, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Büyüme Hormonu Testi.
Nurcan Gül Balık adresi nerede?Nurcan Gül Balık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Gül Balık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Gül Balık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurcan Gül Balık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Gül Balık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcan Gül Balık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcan Gül Balık hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Nurcan Gül Balık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla