el...e
Annem senelerdir gitmediği dr.kalmadi göğsünde nodül var ve çoğalmış, ilaç verip yollarlardi
Nurdan hanıma gitti şimdi çok memnun araştıriyor kafasına göre ilaç verip yollamiyor, böyle Dr,ların değerini bilmek lazım
ay...e
Senelerdir sürekli belli dönemlerde ciddi anlamda rahatsızlanırdım ve sürekli ÜSYE ya da bronşit teşhisi koyulurdu taki Nurdan Hanım la tanışana kadar ben Allerji hastasıymışım ve hayatımı buna göre düzenlemem gerekiyormuş sayesinde gayet iyiyim allerji dönemlerimi de daha rahat atlatıyorum,Nurdan Hanım ı kesinlikle tavsiye ederim ve kendisine minnettarım..
Nurdan Kalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Kalkan, Göğüs Hastalıkları.
Nurdan Kalkan adresi nerede?Nurdan Kalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Kalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Kalkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurdan Kalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Kalkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdan Kalkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurdan Kalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nurdan Kalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bağcılar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Güngören Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tuzla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Beylikdüzü Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları