Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 8 daha fazla

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ben yaklasik 3hafta once rahim yumurtalik ameliyat oldum kisa surede toparlandim kendisinden Allahrazi olsun kendi dalinda basarili bi doktor tavsiye ederim

Isini en guzel sekilde yapan doktorlardan bi tanesi bence.benim cocuklarimin dogumunu o yaptirmisti.ve benim kardesimin cocuklari erken dunyaya geldikleri icin hic bir doktor kabul etmemişti hatta kendi sürekli gittigi doktoru bile Allah ondan razi olsun dalinda bir numarali doktor bence.ve herkezede tavsiye ederim

Ben hipertansiyon hastayım ve bir çocuk daha istediğim için muayene gittim bana dediki sizin durumundaki birine ben bakmam doğuracaksanız üniversiteye gidin dedi ben oraya o kadar umitli gitmiştim ki bütün hayallerimi başlamadan yıktı

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

alanında çok çok başarılı bir doktor tavsiye ederim canım oglum sorunsuz bir şekilde dünyaya geldi nurettin beyden allah razı olsun :)

gebelıgımın 5.ayından ıtıbaren nurettın beyın kontrolundeydım bazı kısılere tutumu soguk gelebılır aksıne ısını ıyı bılen bos lala göz boyamayıp sadece ısıne odaklı bır doktordur.her zaman tanısmakta cok gec kaldıgımızı dusunuyoruzkeske ilk ayımdan ıtıbaren nurettın beye gıtseydım

Preeklemsi tanısıyla yaşadığım şehirden sağlık koşullarının kötülüğü nedeniyle hamileliğimin 33. haftasında yakınlarımın ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Nurettin Serinkan'a başvurdum.Benim ve bebeğimin hayati tehlikesi bulunuyordu.Doktorumun ilgisi, konuya hakim oluşu,sakin ve dikkatli tutumu, bizi her aşamada bilgilendirmesi herseyden önemlisi gece gündüz kendisine rahatlıkla ulaşabilmemiz ile ne kadar doğru ve işinin uzmanı bir hekimin ellerinde olduğum hissini yaşattı.Doğum ve sonrası bu kalite hiç düşmedi.Son derece başarılı bir doğum süreci oldu ve sorunsuz ağrısız ayrıldım hastaneden.Herkese tavsiye ettim ve ediyorum.Mükemmel bir hekim .Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ç

doktorumdan çok memnunum herkese tavsiye ediyorum şimdiye kadar gördüğüm en anlayışlı insanı rahatlatan saygılı bir dr

Profili düzenle veya yönet