f....d
Böyle zorlu bir süreçte abimin covid 19 tedavisini takip eden hekimimize ve ekibine minnettarım. İnsanın insandan kaçtığı bu dönemde bu yoğunlukta Pazar günü dahi gelip hastalarını takip eden onlara kendillerini değerli hissettiren nazik ilgili yaklaşımı ile tedavisini ve ilmini zenginleştiren gönül insanı Allah ayağınıza tas değdirmesin. Rabbim her daim yardımcınız olsun sizleri muhafaza etsin inşallah. Saygılarimla...
ne...a
2 sene boyunca Burusella rahatsızlığımdan dolayı cok sıkıntı çektim. Doktorum Nurgül hanım çok güzel ilgilendi. Hastasını takip eden bir insan. Saygın sevimli çok iyi bir doktor. Onu görünce sarılasım geliyor :) Çok şükür artık hastalık bitti. Sonuçlarım Negatif çıkıyor. Ben başka branşı ilgilendiren rahatsızlıklarım da olsa yine önce enfeksiyon bölümüne görünüyorum. İlgileniyor yönlendiriyor. Teşekkürler Nurgül Bayat.
me...t
Esim ve ben bi rahatsızlık sonucu Cekirge Devlet Hastanesinde Nurgul Hanım'a basvurduk. Kendisi saygılı ve içten kişiliği ile bize cok yardımcı oldu ve kısa surede iyileşme sagladık.
Nurgül Bayat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurgül Bayat, Enfeksiyon Hastalıkları.
Nurgül Bayat adresi nerede?Nurgül Bayat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurgül Bayat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurgül Bayat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurgül Bayat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurgül Bayat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurgül Bayat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurgül Bayat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurgül Bayat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları