ed...
Benim için doğru bir seçim olmadı. Kendisine revizyon burun ameliyatı oldum Burnumda sadece sol profilimdeki kıkırdak çıkıntısı toparlandı diyebilirim. Bu yorumu yazmak için 2 yıl bekledim. Görüntü olarak beklediğimden büyük oldu. Bir tarafta olan pollybeak deformitesi iki tarafta da oldu. Sağ yan burun kıkırdağımda düzelmeyen bir çıkıntı oldu. Nefes konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Güldüğümde mimik yaptığımda burnum eskisi gibi yamuluyor ve eski burnumdan daha fazla düşük bir görüntü oluşuyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...a
Gögüs estetigi için gitmiştim.Amelıyat sonrası ıyıydı ama sonrasında gögsüm olması gerekenden çok daha fazla aşagı sarktı.Yattıgımda gögsüm kolumun altına kadar kayıyor.Dr’um la görüştüm.bana yardımcı olmadı,deriniz gevsek bunu öngöremezdim dedi ve beni yolladı.harıtaya dönecektı.her gogusume baktıgımda yaptırdıgım amelıyattan buyuk pısmanlık duyuyorum.resmen gogsum yokken daha mutluydum.sarkık ve yanA sarkan goguslerdense olmaması cok daha ıyıydı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nuri Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuri Çelik, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Nuri Çelik adresi nerede?Nuri Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi No:25/3 Sayın Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuri Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuri Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuri Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuri Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuri Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuri Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nuri Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra