em....
Merhaba.
Oğuz beye testis kanseri için başvuruda bulundum.Sağolsun başvuru sürecimden tedavi sürecine kadar kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi.Ameliyat kararımda etkisi büyüktür.Ameliyat olmam için değerli vaktinden ayırıp telefonla arayarak genç olduğumu ve bu ameliyatı olmam gerektiğine beni ikna etti.Kendisine dua ediyorum.Selam ve saygılarımla.(Emre)
em....
Bilgisi ve kişiliğiyle beni çok fazla rahatlattı inşallah üretra darlığı ameliyatı mı gerçekleştirecek çok iyi tetkikler yaptı ve herzaman çözüm odaklı çalışıp çözüme ulaştı kendisine çok teşekkür ediyorum
fa...k
Guler yuzu ve bilgisi beni cok rahatlatti ilglil ve yardimci olmasi beni cok mutlu etti prostat ve yakininda bulunan kanser hakkinda bizi cok aydinlatti 10 yillir hastayim ama boyle bilgi veren olmadi hayrettin demirkol
os...k
güler yüzlü hastasıyla ilgili bir doktor teşekkür ederim 10 üzerinden 10 puan
Oğuz Eşref Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Eşref Güven, Üroloji.
Oğuz Eşref Güven adresi nerede?Oğuz Eşref Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler 12. Cad. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Eşref Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Eşref Güven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Eşref Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Eşref Güven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Eşref Güven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Eşref Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Oğuz Eşref Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar