Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova
Medline Adana Hastanesi
Şikayetlerim geçmediği için Adanada gittiğim onlarca doktordan sonra prof oğuz hocamı duydum. Sadece endoskopi ve kan sonucu ile tanımı koyup tedavi etti. Artık peşinden ayrılmayacağım.
çi....
Allah razı olsun Oğuz hocadan endoskopi ve kolonoskobi yaptı ve sorunu buldu çok şükür yemek yiyemiyordum şu bile içemiyordum sayesinde problem neymiş öğrendim. ilgi alakası konuşmadı davranışı her şey çok güzeldi hiç terettüt etmeden gidebilirsiniz
h....ö
Değerli hocamızla tekrarlayan pankreatit şikayeti sonucu tanıştık. Pankreasın önemini ve detaylı incelenmesi gerektiğini tecrübesiyle anlaşılır bir şekilde izah etti ve dediklerini harfiyen uyguladım. MR ve kan tahlilleri neticesinde ERCP uyguladı ve önce Allah'ın sonra kendisinin sayesinde tamamen eski sağlığıma kavuştum çok şükür. Teşekkürler Oğuz Hocam, iyi ki varsınız.
Oğuz Üsküdar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Üsküdar, Gastroenteroloji. Size Oğuz Üsküdar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Oğuz Üsküdar adresi nerede?Oğuz Üsküdar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Üsküdar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Üsküdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Üsküdar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Üsküdar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oğuz Üsküdar hangi dilleri konuşuyor?Oğuz Üsküdar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuz Üsküdar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Üsküdar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Üsküdar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Üsküdar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oğuz Üsküdar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Üsküdar hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Üsküdar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Gastroenterologlar