i̇...
Amatör bisiklet sporcusuyum. 1 yıl önce menisküsüm yırtıldı. 7 ayrı yerde 10 hekime muayene oldum. Olumlu görüş, netice ve somut cevaplar alamadım. 6 ay sonra Sayın Doç.Dr. Oğuz YÜKSEL Bey e gittim. Sizi sabırla dinliyor ve çok detaymı somut bilgiler veriyor. Her şeyden öncesi yaklaşımı arkadaş gibi ve güven veren birisi. Verdiği tedavi ve Egzersizlerle yürüyüşüm düzeldi, bisikletime tekrar kavuştum. Çok ilgili ve kibar. Alanında uzman olduğuna inanıyorum. Sonsuz sevgj ve saygılar.
ba...n
Koşu sporu ile uğraşan biri olarak, dizimde yaşadığım sorun nedeniyle kendisine muayene oldum.Doktor beyin insanlığı müthiş. Hastaya yaklaşımı gerçekten pozitif. Uyguladığı tedavi ile sorunuman kurtuldum. Kendisine teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum.
Oğuz Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Yüksel, Spor Hekimliği.
Oğuz Yüksel adresi nerede?Oğuz Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oğuz Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.