em...e
Oğuzhan hocama idrar yolundaki taş için uğraşs ameliyatı oldum. Kendisi ilgili bilgili ve en önemlisi tüm sorulara içtenlikle ve samimiyetle cevap veren bir hekim. Ameliyat öncesi ve sonrası her şey mükemmeldi. Başarılarının devamını diliyorum.
i̇....
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi'nde Üroloji Uzman Dr. Oğuzhan Bey'e Mart, 2023'de sık sık idrara çıkma şikayetimden dolayı muayeneye gittim. ve Beni sabırla dinleyerek gereken testleri yaptırdıktan sonra iyi huylu prostat büyümesi tanısıyla ilaç tedavisini başlattı. İlaçlı tedaviden beklediğimiz iyileşme sonucunu alamayınca yapılacak olan ameliyat hakkında, sakıncalarını da belirterek, ayrıntılı bilgi verdikten sonra ameliyat olma kararını benim vermemi istedi. Ben de "İyi olur" deyince geciktirmeden beni ameliyata aldı. Ameliyat sonrasında da durumumla yakından ilgilendi. O kadar hasta yoğunluğu içerisinde sabırla ve gereğince benim sorunumla da ilgilenerek rahatlamamı sağladı. . İ. A.
kr...
2018 yılında idrarda kanama şikayeti ile gittik Oğuzhan hocama . Her sorumuza açıklayıcı güven veren bilgisiyle mesane tümoründen annemi şifaya kavuşturan biricik doktorumuz. Kibarlığı sakinliği beyefendi duruşuyla annemi çok korkutan bu hastalıktan kurtardı.sağlıkla taburcu etti. Kontrollerimiz devam ediyor. Kendisine minnet borçluyuz.
.....
Allahım ondan razı olsun 10 yıldır çözemediğim sorunumdan beni kurtardı mesleğini en güzel şekilde yapan.hastasına önce güven veren mükemel üstü bir doktor rabim daima yolunu açık etsin inşallah
he...i
Yaşadığım sıkıntılı süreci kolaylaştırıp, desteğini esirgemeyen, işinin ehli müthiş bir hekim'dir kendisi. Teşekkürler Oğuzhan Bey!!
mu...y
genç yaşına rağmen şimdiye kadar gördüğüm ( özellikle devlet hatstanelerinde ) en beyefendi ve ilgili doktor diyebilirim , hastalarına olan ilgisi %50 tedaviyi pozitif etkiliyor , lütfen bu ilgi ve güleryüze devam teşekkler oğuzdan bey
bü...u
Oğuzhan bey,ismi güzel,hasta doktor ilişkisi mükemmel,ameliyat ve tedavi bilgi beceri mükemmel kısaca Türkiyenin,Oğuzhanbey gibi doktarlara ihtiyacı vardır. Prostat ameliyatımda göstermiş olduğu ilgi ve bilgi becerisine teşekkürler ederim,tavsiye ederim. BÜLENT CELİL UZUNOĞLU
ab...z
Tanıdığım en süper doktor hem insani hemde işinin ehli rahatsızlıklarımda sonuç alamadığım olmadı hastaya yaklaşımı ve bilgisi tartışılmaz bu ülkenin böyle kaliteli doktorlara geçekten ihtiyacı var başarılarnın devamını diliyorum herkese tavsiye ediyorum.
mi...r
çok beyefendi ve hastasına değer veren bir doktor... hastalarıyla diyaloğu çok iyi.
na...n
hani dizilerde filmlerde izlerizde de böyle bir doktor varmı dersiniz.İşte Oğuzhan Bey öyle müthiş bir doktor. Oğuzhan Gündüz Bey'e annem 76 yaşında Nazmiye Akgün adına hemde kendi adıma yardımları için çok teşekkür ederim.
Oğuzhan Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Gündüz, Üroloji.
Oğuzhan Gündüz adresi nerede?Oğuzhan Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Gündüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Gündüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Oğuzhan Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ürologlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ürologlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar