Özel Ekol Hastanesi
Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad., Edirne

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Ekol Hastanesi Diğer

annemi kontrolü için götürdüğümde eko sonrası dr oğuzhan hascan kapak iiyi birşry yok dedi tahlillere baktı eve döndüğümüzde tahlillere baktığımızda yanlış 1 yıl önceki tahlillerin basıldığını farkettik birkaç saat sonrada annem evde kalp krizi geçirdi devlet hastanesi acile gittiğimizde doktor eko raporunu isteyince oğuzhan hascan dan watsap tan istefiğimiz eko raporunda annemin ileri aritmisi olduğu akçiğer basıncının çok yüksek yaxdığını oğuzhan hascan bize yanliş bilgiverdiğini gördük halbuki biz durumu bilsek annemi eve değil başka bir hastaneye götürüp yatırıdık tedavi ettir dik

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

T
Konum: başka bir yer Çocuğum Böbrek taşı

Nerden Başlasam Sevincimi Nasıl yansıtsam Oğuzhan beyi internetten buldum bir ay önce kızımın böbreğinde 16.5mm taş çıktı herşey okadar çabuk geliştiki doktor beyle tanışmamız aşırı ilgisi ve tedavi yöntemi okadar güven verdiki başka doktorlar amaliyat desede Oğuzhan bey ısrarla amaliyat tan kaçırdı bizi iyikide öyle olmuş ve biz bugün kızımın iyi habeirni aldık herşey yolunda taşımız düşmüş kanalı tıkayan taşlarımız düşmüş sadece ikikere taş kırmadan sonra ve kızım çok iyi... İyiki varsınız Oğuzhan bey ve biz iyiki sizi tanıdık.Herşey için çok teşekkür ederiz..

Bende farklı bir hastanede görev yapıyorum . Oğlumu götürdüm yaklaşımı, muayenesi ve tavsiyeleri çok mükemmeldi. Oğlum doktoru değil yakını gibi gördü ve çok rahattı. Başarılarınınızın devamını diliyorum. Çok teşekkürler.....

GURUR DUYULACAK BİLGİ,BECERİ,OLUMLU DAVRANIŞLARI İLE MÜKKEMMEL BİR KİŞİLİĞE SAHİP OLUP,OĞUZHAN GİBİ DR.ÜLKEMDE HAKETTİĞİ DEĞERİ YERDE OLMASININI,BAŞARILARININ DEVAMINI EKİPİYLE BİRLİKTE SÜREKLİLİĞİNİ ALLAMDAN NİYAZ EDERİM,MÜKKEMMEL Mİ MÜKEMMEL,BİLGİLİLİMİ BİLGİLİ,ALLAH RAZI OLSUN SAYGI DEĞER DR.UM MÜRSEL ASLAN -eMEKLİ AKBANK MÜDÜRÜ,SAYGILARIMLA...İYİKİ VARSIN ekipinle çok tedavin başarılı olsun,yüzün hep gülsün..

oğuzhan bey tek kelimeyle harika bi doktor,ben kalbinden rahatsız biri olarak gezmedihim doktor kalmadı,hep amilyat önerildi oğuzhan beyle tanıştım allahıma şükürler olsun ki amilyat olmadan, yürüyemeycek kadar hasta olan ben,şuan merdiven çıkıyorum.oğuzhan beyin ilgisine ve nezaketine teşekkür ediyorum.

biz doktor beyle kırklareli.de çalıştığı dönemde babamın hastalığı dolayısıyla tanıştık muayeneyle babamın kalp rahatsızlığını anladı ve ameliyatla babam eskisinden sağlıklı insana öyle bi güven veren kişiliğe sahip ki onu tanımadan anlayamassınız ve babam sayesinde bircok yakınımız ona gitti bir kişide memnunsuz kalmadı iyi etmediği hastası yok allah onun tuttuğunu altın etsin mükemmel bi insan onu çok seviyoruz görevini severek yapan bi hekim

Doktor Oğuzhan HASCAN annemi takip eden kardioloji uzmanıdır.Hem insan olarak hem de hekim olarak gayet işinin ehli bir hekimdir.Gönül rahatlığı ile hastanızı teslim edebilirsiniz.Bunları söylerken bir sağlık çalışanı gözüyle baktığımı söylemek isterim.Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.Hem.Nurşen ÜÇKAN

Profili düzenle veya yönet