Cumhuriyet Mahallesi Bahçivan Sokak No:7/3 Binnur İş Merkezi, Adapazarı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +6 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Dolgusu

Kök Kanal Tedavisi

Diş Hekimi Randevusu

Oğuzhan Şahin Muayenehanesi

Merhaba ben Oğuzhan Şahin Diş Hekimliği alanında hizmet vermekteyim.

Konum: Oğuzhan Şahin Muayenehanesi Diğer

Diş hekimliği okumadığımız için sıkıntının ne olduğunu anlamak için aldığımız randevuda 3 çürük olduğu söylendi bunun için anestezi, radyasyon (film için) alarak tedavi yapıldı.tedavi sonunda birine müdahale edildiğini birden fazla demedigimiz ve suremizin bu kadar olduğu söylendi. Biz zaten kaç çürük olduğunu bilseydik bu bilgiyi saklamazdik diye düşünüyorum. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum, tavsiye etmiyorum.

Ş
Konum: Oğuzhan Şahin Muayenehanesi Diş Dolgusu

Diş dolgusu için gittim.Dolgu aşamasında ilgi alaka yoktu Dişim hiç istediğim gibi olmadı.Sorduğum sorulara da cevap alamadım.Tekrardan başka bir doktora gideceğim.Koskocaman bir hayal kırıklığı.

Oğuzhan Bey'in işçiliğinden, temizliğinden, titizliğinden, ilgisinden, alakasından ve işlemlerinden çok memnunum. Kendisi dolgu, kaplama ve kanal tedavilerimi yaptı. Annemin de diş tedavilerini yaptı. Yapılan işlemlerle alakalı sıkıntı yaşamadık. Biz tedavilerimizden çok memnunuz.

Oğuzhan Bey öncelikle çok güler yüzlü ve temiz ortamda hizmet veren bir doktor. Diş hekimi korkusu olan bana bile çok fazla iyi geldi. Ağzımda ertelediğim birçok problemi kendisiyle birlikte çözüyoruz. Oğuzhan Bey'den çok memnunum ve herkese tavsiye ederim. Kendisi diş etlerimle ve 20'lik dişlerimle alakalı problemlerimin tedavisini yapıyor, ağız temizliğim yapıldı. Genel olarak dişlerimle alakalı Oğuzhan Bey'e emanetim.

Oğuzhan Bey'den çok çok memnunum. Kendisi dolgu, kanal tedavimi yaptı. 42 yaşındayım en son 20 sene öncesinde diş hekimine gitmiştim. Cesaretimi toplayıp gittim Oğuzhan Bey'den sağ olsun çok yardımcı oldu. Allah ondan razı olsun.

R

Oğuzhan Bey'den memnunum. Tedavi sürecimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendisi gayet işinde başarılı bir doktor. Oğuzhan Bey ön dişlerime estetik dolgu, arka dişlerime de dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerden memnun kaldım.

Almış olduğum tedavi hassas bir konuydu. Korkulan alan ama birçok kanal tedavisi yaptırdığım halde hiçbir acı, şişkinlik günlük hayatımı etkileyecek bir olay yaşamadığım için çok memnunum. Oğuzhan Bey etrafımda diş rahatsızlığı olan insanlara tavsiye ettiğim bir diş hekimi.

Konum: Oğuzhan Şahin Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Oğuzhan Bey ön iki dişime dolgu ve bir ön dişime vidalı kaplama yaptı. Görseli de kullanımı da oldukça rahat. Güler yüzlü ve özenli çalışması için teşekkür ederim. Tereddütsüz tercih edilebilir başarılı bir doktor.

Konum: Oğuzhan Şahin Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

Elinin hafifliği, işlemdeki hızı ve özenli hareket edişi muazzam. 20'lik dişlerimle ilgili sorunum bulunmaktaydı. Gereken tedaviyi uyguladı ve ardından diş bakımı(temizliği)yaptı kendisi.
Söz konusu diş sağlığı tüm bedeni etkiliyor. Demek oluyor ki alanında hünerli Dt. Oğuzhan Şahin'in yeteneğine kendimizi teslim edeceğiz.

Tavsiye üzerine gittim.Ben bir diş ağrısıyla gittim, dolgu yapıldı.Ortamın kalitesinden, hijyeninden ve güler yüzünden son derece memnun kaldım.Tedavi sonucunda ağrım geçti.