Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci, Ankara
me...
En iyi jinekolog diyebilirim Okan Hoca çok ilgili ve bi o kadarda işinin uzmanı çok teşekkürler hocam
as...t
Okan yenicesu tanıdığım en ilgili dahada önemlisi bir kadın (hasta) için güven veren bir doktor. Lakin uzun zamandır kendisinden randevu alamıyorum. Sadece kadın doğum bölümünde olduğu söylenildi. Bende farklı doktorlara gittim. Lakin olmuyor okan yenicesu lütfen kadın hastalıklarıylada ilgilensin çünkü gerçekten başkasına gidemiyorum. Gitsem bile bir hasta olarak tatmin edici tedaviyi göremiyorum. Saygılar.
ya...n
OKAN BEY HAKİKATEN ÇOK BEYEFENDİ ÇOK ANLAYIŞLI HERKESİN EMİNİM DİLİNDEN ANLAYAN BİRİDİR 4 SENEDİR TANIRIM EŞİM RAHATSIZLANDIĞINDA ÇALIŞMIYORSA BİLE TEL DEN YARDIM EDER Allah razı olsun herkese tavsiye ederim
di...n
okan beyi 8-9 senedir tanırım.degişmeyen tavrı,alcak gönüllülüğü,sakin tavrıyla kendimi yanında cok güvende hissediyorum.tüm yardımlarınız için çok teşekkürler okan bey
ya...k
bu doktor bizimle çok ilgilendi allah razı olsun ama kısmet olmadı bütün kadınlara tavsiye ediyorm çok alçak gönüllü vede işinde başarılı biri
az...e
ben 23 senelik annelik duygusunu önce allahın sonra okan beyin sayesinde 2007 yıllında tattım darısı olmayanlara şu anda kızım ekimde 4 yaş bitecek
he...i
okan beyle bir akrabam tarafından tanıştırılım.önceleri biraz tedirgindim çünkü daha önce hiç kadın doğum uzmanına gitmemiştim.kesinlikle okan beyi tavsiye ederim.insanı rahatlatan ve sorulan her soruya düzgün cevap veren bir doktor.
Okan Yenicesu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Yenicesu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Okan Yenicesu adresi nerede?Okan Yenicesu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci Ankara
- Meşrutiyet Cad.No:22/7 Kızılay Sünget Apt. K-4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Yenicesu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Yenicesu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Okan Yenicesu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Yenicesu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Okan Yenicesu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Okan Yenicesu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Okan Yenicesu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları