hü...n
berat ımız henüz 3 aylıktı ameliyat olması gerekiyordu sadece bebeğiniz değil sizde piskolojik olarak hastalanıyorsunuz.Bebeğimizin caresi doktorumuzun tecrübesi sizin carnizde doktorunuza güvenmek ,inanmak,bebeğiniz için en iyisini yapacağına ikna olmak bizim caremiz okan yurdakök oldu...işini hakkıyla ve çok severek yaptığını hissettiğiniz bir doktor okan bey pazar sabahı,cuma akşamı ne zaman hastaneye gelse enerjisi,bebeğimize olan sevgisi ilgisi,ilgisi hiç eksik olmadı...Sevgisini minik beratımızda hissediyor ve onun ellerinde en hasta halindeyken bile gülücükler saçıyordu...Beratımız da bizde okan beye çok şey borçluyuz kendisine sonsuz teşekkürler ederiz..HÜLYA ERCAN (berat demir in teyzesi)
ma...i
Merhaba OKAN bey öncelikle saygı ve sevgileri mi sunuyorum. Hastanedeki yardımlarınız öncelikle teşekür ederim.teşekür için yanına gelmiştim ama size ulaşamdım.doktorluk ve real hayatınız başarlar dilerim.
Okan Yurdakök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Yurdakök, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Okan Yurdakök adresi nerede?Okan Yurdakök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Yurdakök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Yurdakök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Okan Yurdakök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Yurdakök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Okan Yurdakök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Okan Yurdakök hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Okan Yurdakök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.