ku...ı
her muayenede güleryüz ile karşılayan ve analfissür hastalığımın iyileşmesine yardımcı olan hocamdır kendisi... kendisine sonsur teşekkürlerimi iletiyorum ... herşey için teşekkürler hocam
ne...r
18 Eylül 2014 tarihinde Göztepe SSK Hastanesi'nde guatr ameliyatımı gerçekleştiren ve bu dönemi sorunsuz atlatmamı sağlayan doktorum Oktay Yener Bey'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
en...k
ssk göztepe sigorta hastanesine yattığım 08/06/2011 trh den ayrıldığım 14/06/2011 tarihine kadar göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı doktorlarımdan çok memnun kaldım. 04.06.2011 trh de şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gökçeada devlet hastanesine başvurdum. 4 gün boyunca böbrek taşı teşhisi nedeniyle serum verilip eve gönderildim 08.06.2011 trh de istanbulda ssk göztepe sigorta hastanesine başvurdum. burda bana bağırsak delinmesi teşhisi kondu ve aynı gün hayati tehlikem bulunması nedeniyle ameliyata alındım. doktorlarım sn. Salih Bölük ve Oktay Yener sayesinde bugün hayattayım. Kendilerine sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Oktay Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Yener, Genel Cerrahi.
Oktay Yener adresi nerede?Oktay Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oktay Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Yener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Yener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oktay Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar