y....g
Yaklaşık 4 yıl önce hocamla tanıştım ön çapraz bağ amelyatı oldum çok başarılı neredeyse hiç ağrımın olmadığı bir tedavi süreci oldu benim için gerek amelyat sürecinde gerek daha sonrasında hocamın ilgisi alakası takibi muhteşemdi kendisine minnettarım şuan çok daha sağlıklıyım halen görüştüğüm Olcay hocamın sayesinde bu kadar zamandan sonra bile rahatlıkla danıştığım ilgisini eksik etmeyen hocama sonsuz minnettarım.
ka...z
Olcay hocayla tavsiye üzerine tanıştık ilk izlenim olarak cana yakınlığı ve insanı rahatlatan tavırlarıyla ameliyatım da Olcay hocayı seçmek hiç zor olmadı verdiği güvenle sol diz ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatımda 3 doktor gezmeme rağmen verdiği güvenle ilk tercihim oldu ve ameliyat sonrasında da ne kadar doğru bir tercih olduğunu görmüş oldum 12 yıl önce farklı bir doktora sağ diz ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı olmuştum sağ bacağım 12 yıl geçmesine rahmen hala tam randımanlı güven vermiyor fakat Olcay hocamın ameliyat ettiği sol bacağım sanki hiç sakatlık geçirmemiş gibi doğal halinde çok rahat fonksiyonlarını yerine getirebiliyor Olcay hoca bursamız için gerçekten büyük bir şans gözünüz kapalı güvenip tercih edebilirsiniz
at...s
Kendisine çapraz bağ kopması sonucu gittim bir çok doktorla görüştüm ama olcay hoca gerek sakinliği gerek bilgi birikimiyle en iyisiydi.İşinde çok profesyonel çok tecrübeli benim gibi panik birini bile sakinleştirip ameliyat etmiştir harika bir doktor dalının ülkemizde sayılı doktorlarından
pe....
Annem 58 yaşında yüksek tansiyon hastası ve yıllardır devam eden diz ağrısı şikayeti vardı. Senelerdir doktor doktor gezdik. Olcay Bey' e de öneri üzerine gittik. Olcay Bey annemin 2 dizinden de ameliyat olmasını uygun gördü. Annem şimdiye kadar hiç bir doktora güven duyamadığı için senelerce ağrısından uyuyamadı bile. 1 yıl içinde iki diz ameliyatını da Olcay Bey yaptı. Ameliyat öncesinde de sonrasında da annemle çok ilgilendi. Aklımıza takılan en ufak konuda bile kendisine rahatlıkla ulaşabildik. Ayrıca çok esprili :) ve son derece başarılı bir doktor.
2. ameliyatının üzerinden 4 ay geçti. Annem artık çok şükür rahatlıkla yürüyebiliyor, pazarına marketine gidebiliyor ve ağrı duymadan günlük işlerini yapabiliyor. Annemin hayatını değiştirdi resmen. Hiç düşünmeden kendinizi ve sevdiklerinizi Olcay Bey'e emanet edebilirsiniz. Kendisi artık aile doktrorumuz oldu :)
re...ı
Merhabalar 15 Aralık 2023 Tarihinde Sol Ön çapraz bağ ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası gerçekten çok ilgilenildi.Ben daha sormadan aklımdaki herşey bana net bir şekilde açıklandı.Ameliyat sürecimden ve sonrasından gayet memnun kaldım.Her türlü yardımcı olundu.Ameliyat öncesinde tedirgindim çünkü daha önce hiç ameliyat olmamıştım,Olcay Beyin davranışları sayesinde rahatladım.Gayet memnun kaldım. Ameliyattan ertesi gün değneklerle yürüdüm ,ihtiyaçlarımı giderebildim.Gayet güzeldi herşey..
se....
Bel fıtıgı sebebiyle gittiğim olcay bey çok anlayışlı davrandı. Ayak agrılarım için önerdiği tabanlık çok işime yaradı günlük hayatımda rahatlama sağladı kendisini kesinlikle tavsiye ederim güler yüzüyle bizleri mesut etti.
ci...r
Kıymetli hocamla 2020 yılında tanışmıştım kendisine hastane telefonundan ulaşamayınca sosyal medya dan yazdım ve sağolsun cevap vermişti…Tedavi için TUNCELİ den geldim yanına çapraz bağ ameliyatı için tedavi süreci ile alakalı hatta devamındaki fizik tedavi süreci ile alakalı çok ilgili ve alakadar oldu… Kendisi için her daim dua ederim çok başarılı bir ameliyat süreci ve akabinde fizik tedavi ile çok şükür sağlığıma kavuştum…Sıcak kanlılığınız hoş sohbetiniz ilgi ve alakanız ile günümüzdeki doktor algısını kıran çok kıymetli hocam bir abim olarak var olacak gönlümde her daim…Emin olun sizlerinde bir aile ferdiniz olacak bir şekilde….Başarılarınız daim olsun hürmetlerimi sunarım…
2021 haziran başında annemin diz ağrıları için kendisine muayeneye gittik. İlgisiyle ,alakasıyla, güler yüzüyle, aklımızdaki tüm sorulara içtenlikle ve sabırla yanıt vermesiyle gönlümüzü fetheden doktorumuz. Ameliyata karar verildi. ameliyat öncesinde yapılacak herşeyle ilgilendi tek tek. Sorunsuz bir şekilde ameliyatımız tamamlandı. Akşam bile annemi kontrole geldi. Hastaneye yatışımızdan , çıkışımıza kadar hatta sonrasında gördüğümüz fizik tedavinin detaylarına kadar hep yanımızdaydı. Çok şükür şimdi annem çok iyi. İyi ki size gelmişiz. Bu süreçte gösterdiğiniz desteğe sonsuz teşekkürler.. eğer Olcay beyle yolunuz bir şekilde kesişirse ne demek istediğimi anlayacaksınız. Gözünüz kapalı kendinizi veya yakınlarınızı emanet edebilirsiniz
5 Temmuz 2020’de Büyükada’da yaşadığım kaza sebebiyle Sol Olecranom kemiğimde çok parçalı kırık sebebiyle Mudanya Devlet Hastanesine Olcay hocama geldim ve dirseğime 1 plak,3 çivi ve 8 vida takarak kolumu o kadar güzel topladı ki ameliyatımdan 1 hafta sonra Olcay hocam kolumda ki alçım çıkardığında 15 günlük bir tedavi sürecim oldu sonra kolumda platin olduğunu bile unutacak kadar iyiydi kolum. 1 yıl sonra da kolum tamamen kaynadığı İçin Olcay hocam platinlerimi çıkardı ve suan kolum orijinalinden bile çok daha iyi. Tam bir senede bir insan kolu olmaktan çıkan kolumu Olcay hocam eskisinden bile sağlam hale getirdi.Ve bu hastanede Olcay hocam ilk kolumu gördüğü andan platinlerimin çıkmasından,ameliyattan sonra ki kontrollere kadar Olcay hocam tüm süreci o kadar o kadar iyi yönetti ki ,o kadar mütevazi ve samimiydi ki dünyam başıma yıkılmışken dünyamı tekrar güzelleştirdi. Ne desem,ne anlatsam,ne kadar teşekkür etsem Olcay hocam İçin az kalır hakkını asla ödeyemem.Dünyanın en iyi doktoru benim için iyi ki var .İnsanlığı, doktorluğu mükemmel biri iyi ki var canım Olcay hocam ona her zaman ihtiyacımız var Allah eksik etmesin hiç
d.....
Yaklaşık 7 sene önce ön çapraz bağ sakatlığı yaşadım. 3 hafta önce saygıdeğer hocam muayene sonucunda ameliyatı uygun gördü ve ameliyatı gerçekleştirdi. Operasyon oldukça başarılı geçti ve beklentilerimin çok daha altında bir zorlukla süreci atlattım. Ağırı ve sancılarım yok denelicek kadar azdı ve beklediğimden çok daha çabuk iyileştim. Ameliyatımın ikinci haftasında fizik tedavime başladım ve oldukça iyi yol kat ediyorum. Olcay hocama güler yüzlülüğü ameliyat sürecinin işleyişi, yoğun ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.
Olcay Derici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Olcay Derici, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Olcay Derici adresi nerede?Olcay Derici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Olcay Derici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Olcay Derici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Olcay Derici hangi dilleri konuşuyor?Olcay Derici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Olcay Derici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Olcay Derici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Olcay Derici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Olcay Derici hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Olcay Derici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları