- Diz Ağrısı
- Tibia Kırığı
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi 16080
T
tu...z
Ters basmam sonucunda dizimin dönmesi sebebi ile başvurdum kendisine muayene ve MR sonrası çapraz bağımın koptuğunu ve menisküsüm de ödem olduğunu belirtti. Daha sonra çapraz bağ ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat öncesi detayları anlatması ve güvende olduğunu hissettirmesi çok iyiydi. Ameliyat sonrası ağrımda olmadı. Tecrübesi ile sizi çok rahatlatıyor. Şimdi ayaklandım ve işime dönüyorum sayesinde, yaptıklarınız için minnettarım iyiki size gelmişim Olcay hocam
ni...i
Sağ dizimdeki ağrılar nedeniyle Olcay bey'e gittim.Muayene ve görüntüleme sonuçları sonrasında meniküs yırtığı teşhisi kondu ve artroskopi önerdi.Ameliyat öncesi ayrıntılı bilgilendirme ve sigorta için onay alınması da dahil tüm süreçle bizzat ilgilendi.Ameliyat günü hasta heyecanını dikkate alarak anesteziyi yönlendirmesi,ameliyattan hemen sonra yapılacaklarla ilgili en ince detayına kadar bilgi vermesiyle hem insanlığına,hem de doktorluğuna hayranlık duydum.Ameliyattan birkaç saat sonra yürüyerek evime döndüm.Mesleğini severek ve çok başarılı bir şekilde yapıyor,ortopedik şikayeti olan herkese tavsiye ederim.
er...e
Olcay Bey aşil tendonu yırtılması ameliyatım ve devamındaki iyileşme sürecimde çok ilgili ve bilgilendiriciydi.
Y
yu...r
Aile ziyareti icin Turkiye'ye geldigimde meniskusumde ciddi bir yirtik tespit edildi. 3 farkli doktor ile gorustukten sonra 4. olarak Olcay hocamin kapisini caldim. Olcay hocam operasyonla ilgili icimde hic supheye yer birakmayacak sekilde cok detayli bir bicimde acikladi. Operasyonum sayesinde cok guzel gecti. Yurtdisi sigorta surecleriyle bizzat ilgilendi. Oglumun okulu icin (operasyonum yuzunden oglum okula bir kac gun gidemedi) ingilizce raporu bana 1 gun icinde teslim etti. Kendisi hem alaninda cok bilgili ve tecrubeli hem de insani iliskiler yonunden benim bu zamana kadar tanidigim en iyi doktordur (evet abartmiyorum). Operasyondan sonraki iyilesme surecim yine sayesinde cok iyi bir sekilde ilerliyor. Hollanda'ya geri donmem gerektigi icin yuzyuze gorusemiyoruz ancak kendisi online olarak bana yardim etmeye devam ediyor. Eger harhangi bir nedenden dolayi bir Ortopedi doktoru ariyorsaniz Olcay hocaya kesinlikle guvenebilirsiniz!
be...k
Ekstrem sporcuyum kış Alp irtifa dağ kanyon deniz küreği ,yıllar önce kayak kazasındaki ön çapraz bağ yırtığım ,2024 Ağustos’unda tamamen koptu ,medial menisküsümde kova sapı yırtığı hasarı oluştu ,dizim kötü bir şekilde kitlendi . Fizyoterapistimce önerilen hocam ile karşılıklı ameliyat olmam gerektiği kararına vardık .MR sonucum da yanımda olduğu için ertesi güne opr ayarlayıp , olası başka hasarın önüne geçmiş olduk sürecin tamamına hakim olduğunu hissettirdi ACL rekonstrüksiyon beceri gerektiren spesifik bir operasyon Hoca ‘nın ameliyathanedeki sakin tavırları ekibine yansımıştı düzenli bilgi vermesi emin ellerde olduğumu hissettirdi .ilk 45gün spor geçmişi olanlara zorlu bir süreç getiriyor .psikolojik yıkımlar üst seviyeye çıkıyor bu aşamayı empati yeteneği ile hastayı rahatlatarak, gerekli fizik tedaviye yönlendirerek geçirtti . 3.ayımda kürek sporuna dönebildim.İnsancıl yetenekli ilgili
• Özel Doruk Bursa Hastanesi • Diğer •
Olcay beye annem için bir arkadaşımızın önerisi ile gittik. Annemin uzun yıllardır bulunan diz protezinin altında enfeksiyon oluşmuştu ve değişmesi gerekiyordu ve ayrıca farklı kronik hastalıkları vardı. Olcay bey iki aşamalı bir ameliyat süreci olacağını söyledi ve yaşanabilecek zorlukları da objektif olarak paylaştı. Annemin iki ameliyatı da başarılı geçti. Tüm süreç boyunca anneme samimi ve esprili bir dille yaklaştı. Bunun hasta morali açısından önemli olduğunu gördüm. Diğer kronik hastalıkları için de ilgili branş doktorlarıyla sürekli iletişim halinde oldu. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecinde de desteğine devam etti. Annem şu an ağrılarından kurtuldu ve kendi işlerini görüyor.
R
ru...t
2022 Yılında geçirdiğim kaza sonucunda sağ bacağımda çoklu kırık sebebiyle tanışma fırsatım oldu. Hastanenin Acil kapısında beni araç içinden çıkarılmam dahil kapıda karşılaması çok büyük incelikti. Başarılı bir ameliyat ve tedavi sonrası zorlu olan sürecimi Olcay Bey sayesinde atlatmış oldum. Hastanedeyken ve sonrasındaki tedavi sürecimde hem beni hem ailemi pozitif iletişimi, empatik düşünme yeteneği-,tedavi sürecini en yalın haliyle aktarma yeteneği ile tanıdığım en eşsiz doktor.. Mesleki yetkinliği tartışılmaz. Tavsiye edilen ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim harika bir doktor.2024 yılında ilk ameliyatımdaki plak-vidaların çıkarılması için yine kendisiyle tedavime devam ettim ve yine çok başarılı bir operasyonla harika bir tedavi süreci tamamladım. Geçirdiğim bu zorlu tedavi sürecinde yaşama tutunmamdaki destekleri için kendisine minnettarım..
İyi ki Olcay Derici Bey gibi iyi ve işine hakim doktorlar var..• Özel Doruk Bursa Hastanesi • Diğer •
i̇...ı
Olcay Hocamla 4 hastane ve 4 doktor sonrasında tanıştım.
Çapraz bağ ve menisküs ameliyatlarımı gerçekleştirdi.
İlk randevumdan itibaren “abi” edasıyla yaklaşımı ve samimiyeti ayrıca duruşuyla verdiği güven hiç düşünmeden ameliyat olmamı sağladı.
Baştan sona tüm süreçte detaylı bilgilendirmeleri ve sanki ailesindenmişcesine hissettiren ilgisi mükemmeldi.
Ameliyatımdan hemen sonra ve devamındaki günlerde ilk onu görmek, her anımı takip etmesi ve yanımda olup bilgilendirmesi, yönlendirmeleri gerçekten çok güvende hissettirdi ve iyileşme sürecimi ancak bu kadar hızlandırabilirdi sanırım.
“Neden ameliyat oldun, iyileşmeyecek” cümleleri kuran çevremin aksine çok kısa sürede sosyal hayatıma döndüm hatta spora bile başladım :)
(45. Gündeyim her şey çok iyi)
İyi ki karşılaştım hocamla• Özel Doruk Bursa Hastanesi • Diğer •
Y
y....g
Yaklaşık 4 yıl önce hocamla tanıştım ön çapraz bağ amelyatı oldum çok başarılı neredeyse hiç ağrımın olmadığı bir tedavi süreci oldu benim için gerek amelyat sürecinde gerek daha sonrasında hocamın ilgisi alakası takibi muhteşemdi kendisine minnettarım şuan çok daha sağlıklıyım halen görüştüğüm Olcay hocamın sayesinde bu kadar zamandan sonra bile rahatlıkla danıştığım ilgisini eksik etmeyen hocama sonsuz minnettarım.
K
ka...z
Olcay hocayla tavsiye üzerine tanıştık ilk izlenim olarak cana yakınlığı ve insanı rahatlatan tavırlarıyla ameliyatım da Olcay hocayı seçmek hiç zor olmadı verdiği güvenle sol diz ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatımda 3 doktor gezmeme rağmen verdiği güvenle ilk tercihim oldu ve ameliyat sonrasında da ne kadar doğru bir tercih olduğunu görmüş oldum 12 yıl önce farklı bir doktora sağ diz ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı olmuştum sağ bacağım 12 yıl geçmesine rahmen hala tam randımanlı güven vermiyor fakat Olcay hocamın ameliyat ettiği sol bacağım sanki hiç sakatlık geçirmemiş gibi doğal halinde çok rahat fonksiyonlarını yerine getirebiliyor Olcay hoca bursamız için gerçekten büyük bir şans gözünüz kapalı güvenip tercih edebilirsiniz
• Özel Doruk Bursa Hastanesi • Diğer •
Olcay Derici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Olcay Derici, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Olcay Derici adresi nerede?Olcay Derici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Olcay Derici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Olcay Derici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Olcay Derici hangi dilleri konuşuyor?Olcay Derici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Olcay Derici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Olcay Derici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Olcay Derici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Olcay Derici hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Olcay Derici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları