Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı
em...h
Diş ağrım dan dolayı rastgele gittiğim bir doktor çok güzel ilgilendi ilk defa bir diş çekimini hissetmeden geçirdim. Gerçekten işinin hakkını veren bir hekim tekrar çok teşekkür ederim. Şiddetle tavsiye ederim.
.....
Kesinlikle gitmesi gerekilen çok değerli bir hocamız.Korka korka oturduğumuz yerden hocam sayesinde güle güle kalktık kanal tedavimi başarılı bir şekilde yaptı bundan sonra ailemizin doktoru Ömer Bey geri kalan dişlerimide gönül rahatlığıyla yaptıracağım
er...l
Dişime kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım , Kendisine çok teşekkür ederim tam 2 saat benimle uğraştı hatta öğlen yemeğine dahi gitmedi.Herkese tavsiye ederim ..
Ömer Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Eren, Diş Hekimi.
Ömer Eren adresi nerede?Ömer Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ömer Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri