Kemalpaşa Mah. Soğukpınar Sok.No:1 Dr.Hulusi Alataş Dvh, Ankara
tu....
Omzumun yırtık olması ve sürekli çıkması sebebiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru Ömer Faruk Eğerci hocam bana bankart lezyonu tanısı koydu ve 03:11:2022 tarihinde ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Gerek doktorumun başarısı, ilgisi ve gerekse asistanlarının ilgisi çok iyiydi. tedavi ve kontrol sürecim devam etmekte. Doktoruma çok teşekkür ediyorum, herkese gözü kapalı öneriyorum.
ah...a
Sevgili doktorum Ömer Faruk Eğerci’e tedavimizde gösterdiği ilgi ve alakaları gösterdiği için teşekkür ediyorum. Hocamdan Allah razı olsun iyi ki varsınız, Allah sizleri bizlerin başından eksik etmesin saygılarımla. Hocam sizi çok seviyorum.
Ahmet Ata
Ömer Faruk Eğerci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Eğerci, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ömer Faruk Eğerci adresi nerede?Ömer Faruk Eğerci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mah. Soğukpınar Sok.No:1 Dr.Hulusi Alataş Dvh Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Eğerci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Eğerci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Faruk Eğerci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Eğerci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Eğerci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Eğerci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Faruk Eğerci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları