ay...6
Özel sektörde çalışmam sebebiyle randevu bulmam daha kolay olduğundan 39.haftaya dek özel hasteneye gittim.Fakat takibimi yapan doktorum jinekolojik muayenem sonucu normal doğuma uygun gördüğü halde beni sezaryana yönlendirdi ve tüm güvenimi yitirdim kendisine karşı.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine 39+4 te Gökhan Beyle tanıştım ve beni basindan beri takip edercesine benimle çok çok iyi ilgilendi ve tamda 40.haftami doldurmuştum ki suni sancı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almama sebep oldu.Sancı ve doğum esnasindaki samimiyeti ve desteğinden ötürü kendisine minnettarım.
Ömer Gökhan Eyisoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Gökhan Eyisoy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ömer Gökhan Eyisoy adresi nerede?Ömer Gökhan Eyisoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Gökhan Eyisoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Gökhan Eyisoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Gökhan Eyisoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Gökhan Eyisoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Gökhan Eyisoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Gökhan Eyisoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Gökhan Eyisoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları