Herhangi bir hizmet eklenmemiş

1 haftadir gaz sancisi cekiyordum. Ozelde gittigim doktorlar serum verip gonderdi. Iyi ki Omer Yeni hocama muayene olmusum sayesinde tum agrilarimdan acidan aglamalarimdan kurtuldum uyuyabildim. Kendi kizinizmisim gibi ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim.

bende yeni guatır ameliyatı oldum d.r ömer hocamdan allah razı olsun sorunsuz bir şekilde kurtuldum ömer hocaya ve ekibine çok teşekür ederim o kadar memnun kaldımki ablamın safra kesesi sorunu vardı onada tafsiye ettim kendi elimle ömer beye götürdüm ayrıca hemşerim olduğu içinde gurur duyuyorum

hastasıyla çok iyi bir şekilde ilgilenmesi beni mutlu etti hasta doktor ilişkisi bence böyle olmalı hasta sıkılmadan çekinmeden bütün şikayetlerini anlatmalı

hastalarına karşı sonuca ulaşanakadarsabırla ilgi ve alakasını esirgemeyen hocamıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor Rabbimden hızır makamına sizi ulaştırmasını temenni ediyorum

Uzm.Dr.Ömer Yeni'den çok memnun kaldık. Hastalarıyle yakınen ilgileniyor. İnsan olarak da hekim olarak da mükemmel bir kişi. Kime tavsiye ettiysem kendisinden memnun kaldılar. Bütün yakınlarıma tavsiye ediyorum. Genel cerrah olarak tek tavsiye edeceğim kişi. Kendisine çok teşekkür ederim.

ömer bey sizden çok memnunuz inanılmaz ilgi gösteriyorsunuz

Profili düzenle veya yönet