Online Randevu Takvimi
X-Ray
İç Hastalıkları Randevusu
Görüşler içerisinde ara
se...
6 yaşındaki kızımın ayağında düşme kaynaklı bir sorun yaşamıştık . Daha öncesinde de gece ateşi için gitmiştik. Pek çok kez kendisine denk geldik. O yoğun hasta kalabalığında , gecenin geç saatlerinde her daim güler yüzlü , sıcak kanlı , ilgisini ve sevgisini çocuğumuzun üzerinden hiç eksik etmeyen tavrı için çok teşekkür etmek istedik. Sayesinde hep gülerek ve içimiz çok rahat ayrıldık hastaneden .
Ömür Aşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Aşık, Acil Tıp. Size Ömür Aşık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Ömür Aşık adresi nerede?Ömür Aşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Aşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Aşık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömür Aşık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömür Aşık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömür Aşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Aşık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömür Aşık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömür Aşık hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömür Aşık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Acil Tıp Doktorları