Metropol Hastanesi
Küçük Çiğli, Anadolu Cd. No:1169, Çiğli, İzmir

MEZUN OLDUĞUM ÜNİVERSİTE: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (2006-2013)
İHTİSAS: S.B.Ü. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği (2014-2018)
ÇALIŞTIĞIM KURUMLAR:
S.B.Ü. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Asistanı (2014-2018)
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (2018-2019)
İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği (İdari Şef olarak) (2019-2021)
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği (2021- Halen)
YAPABİLDİĞİM AMELİYATLAR
Genital Estetik Cerrahileri (Labioplasti, Hudoplasti, Perinoplasti, Vajinal Daraltma)
vNOTES Operasyonları (Fimbriektomi, Yüksek Uterosakral Suspansiyon, Kistektomi, Histerektomi, Ektopik gebelik ameliyatları)
Laparoskopik Tüm Jinekolojik Cerrahiler (Total Laparoskopik Histerektomi, Kistektomi, Sakrohisteropeksi, Sakrokolpopeksi, Lateral Süspansiyon, Yüksek Uterosakral Süspansiyon, Miyomektomi, Endometrioma Cerrahisi, BTL)
Vajial Tüm Jinekolojik Cerrahiler (Vajinal Histerektomi, Kolporofi Anterior ve Posterior, Uterin Suspansiyon Cerrahileri, TVT, TOT)
Histereskopi (Uterin Polip Eksizyonu, Uterin Septum Rezeksiyonu, Myomektomi, İstmosel Onarımı)
Laparotomik Tüm Jinekolojik Cerrahiler

Doktoruma gebelik takibi için başvurdum. Gayet ilgili ve anlayışlı bir doktor her konuda bilgilendiriyor. Çevreme de tavsiye ederim.

Dr. Ömür Keskin Bey'in vajinal estetik konusunda iyi olduğunu duydum ve kendisine muayene oldum. Sorunum, vajinalde normal doğumdan kalma et parçacıklarıydı. Bizzat kendisi ilgilendi ve bana gün vererek vajinal plasti ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Benim gibi hastalara da memnuniyetle tavsiye ederim.

Dr. Ömür Keskin'e miyom nedenli başvurdum. Tedavi sürecinde oldukça ilgili nazik, hastaya güven veren bir tavırla yaklaşıyor. Saygı değer doktorum aklıma takılan tüm sorularıma oldukça tatmin edecek şekilde cevap vermiştir. En önemlisi hastalarının en az zarar görmesini ve kadınlık yönünden en mutlu sonuç almasını ön planda tutan tavrı çok önemli. Cerrahisine söylenebilecek bir yeterli söz bile bulamıyorum.
İyi ki yolumuz kesişmiş. Bu mesajı okuyan herkese tereddütsüz gidebileceklerini söyleyebilirim.

Kendisinin gebelik takibi hastası olarak, gebeliğim süresince çok ilgili alakadar oldu ve aklınızdaki tüm sorulara içtenlikle yardımcı olan bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben akut şiddetli karın ağrısı için başvurmuştum. Endometriozis tanısı koydu doktor bey. Bir süre takip etti. Kistim patladığı için de acil ameliyata aldı. Ameliyat sürecim çok başarı geçti. Çok ağrılı ve zor bir süreci benim için çok kolaylaştırdı.

Z

Sağlık emek ister, sağlık güven ister, ilgi ve alaka ister, hasta güvenli eller tercih etmek ister, işte tamda bunların hepsi Dr. Ömür Keskin de fazlasıyla mevcut. Yakınımın referansı üzerine ben de uzun süren kanamalarımdan dolayı kendisine muayene olmak için gittim. Muayene sonrası Histerektomi ameliyatı olmam gerektiği söylendi. Dr. Bey'in gerek teşhisi, hastalığım hakkında bilgi vermesi ve güler yüzü bana çok güven verdi. Hiç tereddüt etmeden karar verdim. Ameliyat sonrası yaptığı işlemi bana ve yakınlarıma ayrıntılı anlatması benim için hangisi daha iyi olacaksa o yönde işlem yapması beni çok memnun etti. Dr. Bey'den çok memnun olduğumu bildiririm. Dr. Bey'e herkesin sonuna kadar güvenerek gözü kapalı gitmesini tavsiye eder doktorluk hayatında başarılar dilerim. Siz ve sizin gibi hekimler iyi ki varsınız.

Kesinlikle çok iyi çok naif bir doktor, iletişim ve üslubu çok samimi insanı rahatlatan bir tavrı var. Btl ameliyatı oldum (tüplerimi bağlattım). O günkü ameliyat ekibi de çok iyi ve anlayışlı idi. Doktorum Ömür Bey ve ekibinden çok memnun kaldım.