İzmir Can Hastanesi

Gastroenteroloji Randevusu

Gastroenteroloji Randevusu

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli

İzmir Can Hastanesi

Uzm.Dr. Önder Çolakoğlu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun olmuştur.
Uzmanlığını Dokuz Eylül Tıp Fakültesi nde yapmış olan Uzm.Dr. Önder Çolakoğlu , Özel İzmir Can Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Mide rahatsızlığım sonucu Önder beye başvurdum. 4 sene öncede kendisine danışmıştım. Fakat iletişim hiç iyi değildi. Endoskopi sonrası yeterli ve açıklayıcı bilgi aktarımı olmadı. İlaç yan etkileri için ulaşmaya çalıştım telefonla görüşmeniz imkansız hastaneyi arıyorsunuz hemşiresi dönüş 3.4 saat yapıyor. Tedavi sürecinden hiç memnun kalmadım

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Mide ve bağırsak şişkinliği ve sindirim şikayetlerim üzerine Önder Çolakoğlu'na gittim. Detaylı muayene sonucu endoskopi ve kolonoskopi işlemini sorunsuz yapması ve uyguladığı doğru tedavi sonucu 1 ay içinde her şey yoluna girdi. Hocamın hasta iletişimi gerçekten çok iyi, kendimi doğru ifade ettiğimi hissettirmesi zaten tedavi şansını çok arttırıyor.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Mide yanması ve ağıza acı bir sıvı gelmesi, karındaki ağrı, şişkinlik ve kanama şikâyeti ile başvuru yaptım. Endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. İşlem sonrası herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tedavim için gerekli planlamalar yapıldı. Planlanan tedavi sonrasında sorunlarım giderildi. Doktorumun yaklaşımı ve tatmin edici açıklamaları beni fazlasıyla memnun etti.

Sayın Önder hocam,
Sindirim sistemimde yaklaşık bir aydan fazladır yaşadığım sıkıntılarım vardı. Tavsiye üzerine sayın hocamdan randevu aldım. Muayene sırasında ki nezaketi, alanında ki yetkinliği ve rahatlatan konuşmaları hasta olarak kendimi iyi hissetmemi ve sonraki işlemler için güven duymamı sağladı.
Endoskopi ve kolonoskopi işlemlerim son derece konforlu ve sağlıklı sonuçlandı. Bundan sonrası takipli süreç, bu sürecin de iyi olacağını biliyorum. İyi ki varsınız.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Önder hocam sayesinde yıllardır yaşadığım mide bağırsak problemlerim geçti.Şiddetli karın sancısı,bulantı,kusma yaşıyordum.Yediklerimden keyif almıyordum.İnşallah bu problemleri yaşayanlara yorumum faydalı olur.

Ö
Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Geçmek bilmeyen mide yanması , yutkunma zorluğu şişkinlik mide krampları şikayetiyle gittim Önder Hocaya , 2 ay gibi kısa sürede şikayetlerim azaldı , hastaya yaklaşımı detaylı ilgilenmesi ,insan psikolojisinden anlayan biri kendisi , iyi ki var ..

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

şiddetli mide ağrısı ve sindirim sorunları ile gittiğim Önder hocam 1 ay gibi kısa bir sürede hem tedavi etti hem de ameliyatım için beni destekleyerek kalıcı olarak tüm şikayetlerimin giderilmesine destek oldu. iletişimi, güler yüzü, çözümcü yaklaşımı sayesinde süreci stressiz bir şekilde atlattım. gönül rahatlığı ile kendinizi teslim edebilirsiniz.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Dr Önder bey işinde ilgili ve profesyonel. Sizi dinlemesi anlaması kibar yaklaşımı çok güzel. Kolonoskopimi yaptı ve hiç bir ağrı sızı yaşamadım. Allah razı olsun ıyiki tanımışim sizi.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Crohn hastalığı için tedavim konusunda düzenli şekilde muayne olmaktayım. Kendisi alanında çok bilgili, ilgili ve yardımcı olmaktadır. Sağlık sorunlarım sayesinde en aza indi. Önder Beyi gastoenterolojik rahatsızlıklarınız için tavsiye ederim.

Konum: İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu

Benim yıllardır doktorum kendisi alanında en iyi doktorlardan odasına girdiğinizde zaten onun güler yüzü hoş sohbeti iyilestiriyor insanı bütün mide rahatsizlarimdan haberdardır hep en iyi nokta atışı yapar çok memnunum