Psikiyatri Randevusu
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi'nde Psikiyatri branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
i̇...
çok iyi bir karşılaşma tam bir Anadolu çocuğu sohbetle başliyo geldiğimde elim titriyordu ilaç gibi adam mutlu çıktım yani . Çok teşekkür ederim hocama tavsiye ederm.
n ...ö
Kaygı bozukluğu ve panik atak tedavisi için gittiğim maalesef ağlayarak çıktığım bir doktor görüşmesi oldu.. yönlendirme yapmak yerine beni daha çok kötü hissetererek acaba bendeki sıkıntı büyük mu diyerek daha çok kaygıya sahip oldum..üzgünüm...kişisel olarak yorumum görüşüm olumsuz..
Önder beye gitmeden once durumum cok kotuydu. Ama onun yanina gittikten sonra pozitif bir enerji aldim. Tek kelimeyle harike bir doktor. En kisa zamanda ziyaretine gidicem.
nu...i
Kızımın doktoru ve çok memnunuz.Hastanenin Web sayfasından bilgi almak için yazdığım mesaja yarım saat içinde telefonla arayarak bilgilendirecek kadar hastalarıyla ilgili.
ha...e
çok başarılı, farklı, keyifli , ünlü ve biraz da italyan kendisini çok seviyoruz. kesinlikle tavsiye edebileceğim olağanüstü güzel insan. sevgilerimle...
yo...c
Kendimi cok sansli hissediyorum ve panik atak vb durumlarda dokturumun cok yardimci olacagina inaniyorum ben gideli bir hafta olmak uzere ben kwndim bendeki degisiklikleri gorebiliyorum ve hastasini once cok iyi taniyor konusarak rahatlatiyor ondan sonra ilac tesavisi uyguluyor tek kelime uzun uzun yazamiyorum doktorum cok iyi bi insan ayrica iyi doktor tavsiye ediyorum
Önder Tangolar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Tangolar, Psikiyatri. Size Önder Tangolar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Önder Tangolar adresi nerede?Önder Tangolar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Tangolar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Tangolar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Önder Tangolar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Önder Tangolar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Önder Tangolar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Tangolar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Önder Tangolar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Önder Tangolar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler