Üniversite Bulvarı Kilis Yolu, Şahinbey
as...a
Geçmeyen göğüs ağrısı nedeniyle basvurdugum kalp doktorumun yönlendirmesi üzerine dr onur beye gittik muayenesinde kaburga ile ilgili sıkıntı olabileceğini belirtti ince tomografi yapti sol 4.kaburgada problem var dedi sintigrafi cekildim ameliyat gerekli dedi kaburga duvar ameliyatı oldum evre 1 kondrosarkom kanseri cıktı sonuç 6 ay oldu herhangi bir sıkıntım yok Allah milyon kere razı olsun çok güven veren hasta ile yakın ilgilenen tecrübeli bir doktor rabbim esirgesin sağolsun
ca...n
Meraba, eşimin akciğerinde tümör olduğunu söylediler , daha önce Dr.Onur bey başka bir akrabamızın ameliyatını yapmıştı ve onun önerisi üzerine doktor beye gittik, çok güven veren çok tecrübeli ve mesleğine hakim bir doktor , hastalık ameliyat şekli riski her yönüyle aydınlattı bizi, sol akciğerin yarısı lobektami ameliyatını yaptı, eşim 1b evresi akciğer kanserindeydi şükürler olsun ameliyat ile temizlendi 3 ayda bir kontrole gidiyoruz 1,5 yıldır akciğer ile ilgili sıkıntımız yok takibe devam ediyoruz kendisine , hergün dualarımızda Allah ondan razı olsun iyiki böyle hekimlerimiz var sağolsun
öz...n
Merhaba Doktor onur bey'in hastasıyım ismim özcan 61 yaşındayım hatay dörtyolda oturmaktayım doktor onur bey'e doktor tavsiyesi üzerine gittim gaziantep doktor ersin arslan eğitim ve araştırma hastanesinde 26.06.2018 salı günü akciğer elestafobrim ve akciger zarı ameliyatı oldum ve şükürler olsunki önce ALLAH sonra onur hocam'ızın sayesinde sağlığıma kavuştum kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
cu...n
Selam-aleyküm değerli hocam
Onur Bayrakçı, Ben bundan 3 yıl önce spontan pnömotoraxs geçirdim o anda bir kaç farkli bölüme gittim teşhis koyamadılar
Onur bayrakçı hocaya git dediler, Gittim çok iyi bi şekilde şikayetimi dinledi ve röntgen sonucuma baktı pnömotaraxs olmuşsun dedi Ama beni sakinleştirdi moralimi düzeltti sonrada işleme aldı gereken müdahaleyi yaptı allah razı olsun hocamdan
3 yil oldu hicbir sıkıntım yoktur
Arada kontrole giderim sadece beni deil hastasını gördüğü zaman ayağa kalkıp karşılar dinler sohbet eder
Branşında çok başarılı bilgili ve uzman bi insan ayrıca hastaya yaklaşımı ilgisi zaten ayrı bişey, Allah böyle doktorları insanları başımızdan eksik etmesin rabbim
Görevinde başarılar. Allah'ım yolunu açık etsin hocam saygılarımla
"Cuma öztürkmen "
Onur Bayrakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Bayrakçı, Göğüs Cerrahisi.
Onur Bayrakçı adresi nerede?Onur Bayrakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Bayrakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Bayrakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Bayrakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Bayrakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Bayrakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Bayrakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Onur Bayrakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Cerrahları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları