Eskişehir Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Onur Hoca annemin diz ameliyatını gerçekleştirdi. Hem kendisine gelen hasta yoğunluğu, ameliyat ettiği hastaları hafta sonu ve ameliyat günü ziyaretleri, rutin muayeneler, diz iğnesi uygulamaları ve öğle aralarında bile yaptığı ameliyatlar ile gerçekten çok özveri ile çalışmasına şahitlik ediyorsunuz. Güler yüzlü ve zarif. Annem pek çok yaşıtı gibi elbette heyecanlı ve kaygılıydı. Ameliyat sonrası hastalar arası kulaktan kulağa yayılan dizlerin ilk hareketinde yaşanabilecek ağrılı kısmı ve diz hareketleri için kullanılan diz bükme yani CPM cihazını Hiç bir travma yaratmadan sakince ve süreçleri hiç krize dönüştürmeden yönetti. Ameliyat başarısı yanında, kurduğu iletişimdeki sükunet ve başarısı ile neden bu kadar çok ismini duyduğumuzu da anlamış oldum.
Gönül rahatlığı ile çok memnun ve mutlu olduğumuzu söylemek isterim. süreci güvenli ve başarılı bir biçimde kolayca atlattık. herkese şifalar dilerken Onur Hocaya minnetimizi iletiyorum.

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Sevgili doktorum onu gok coookkk cookkk tskr ediyorum rabbim ne muradin versin rabbim eline ayagina dert vermesin 2 dizimden yuruyemiyordum onur hocam basimin taci beni ameliyat etti 2 dizimden ertesi gun agrisiz sizisiz yurumeye basladim mukemel otesi bir doktor bugun hafta sonu yine muayneye geldi rabbim isini gucunu rast getirsin sehir hastanesi calisanlarindan emegi gecen herkese cok cok tskr ediyorum minnettarim size onur gok hocami nasil met edetmem gerek bilmiyorum muhtesem bir insan olagan ustu bir insan rabbim razi olsun hic korkmadan gelip muayne olabilirsiniz cok cok tskr ederim hocam nurten kalelioglu saygilar guzel insan emegine yuregine saglik

Konum: başka bir yer Diğer

Onur bey harika bir doktor annemin iki dizine protez ameliyatı yaptı ikinci gün ayaklandı şuan hastanedeyiz hergün gelip anneme moral verdi diğer hastalar doktorlarını beklerken onur bey hergün sabah akşam geldi tedavimiz hiç aksamadan devam etti herşey için teşekkür ederim

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Güler yüzlü ve işini çok iyi yapan doktorum. Temmuz ayında kaza sonucu ayak bileğimi kırdım ve kırığın durumu çok kötüydü. Hocam tarafından ameliyatım başarılı şekilde yapıldı. İki ay sonra normale yakın hale geldi. Bir süre daha koltuk değneklerini kullanacağım. Hatıra olarak da bir miktar metal parçası olacak. Göstermiş olduğun ilgi ve işini çok iyi yaptığın için teşekkür Onur hoca. Allah razı olsun. Senin gibi insanlara bu memleketin çok ihtiyacı var.

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Onur bey bence Türkiye değil dünya standartlarında bir doktor. Genç ve mesleğinde çok başarılı. Annem dizlerinde ki ağrı sebebiyle yıllarca sokağa çıkamadı, yürüyemedi ve gitmediği doktor kalmadı ama sonuç alamadık taa ki Onur beye randevu alana dek. Bizi önce ameliyata ikna etti ve çok başaralı bir ameliyat geçirdik. Hasta ve hasta yakınlarıyla iletişimi muazzam sanki ailemizden biri gibi. Annem şuan sanki yeniden doğdum diyor ve yatıp kalkıp Onur beye dua ediyor. Kendisiyle benimde küçük bir anım var anlatmak isterim; elimin hemen üstün bileğimde zamanla küçük bir şişlik oluşmuş ve derimiz altında devamlı kayıyor bileğimi hareket ettirdiğimde ağrı hissediyordum. Daha önce başka bir ortopedi cerrahına gittiğimde elimde ki kitleyi ameliyat ile alabileceğini fakat sonucunda his kaybı yaşayabileceğimi söylemiş ve beni korkutmuştu tabi bende vazgeçtim. Annemin ameliyatından sonra Onur beye kontrole gittiğimizde elimin üzerideki kitleyi gösterdim Onur böyle ufak bir muayeneden sonra 10 dakikada acısız bir şekilde şırıngayla o kitleyi çekip çıkardı ne ağrım kaldı ne başka bir şey aradan 2 sene geçmiş durumda bileğimde öyle bir şeyde tekrarlanmadı. Kıssan hisse Onur bey herkese tavsiye ettiğim mükemmel bir doktor.

Konum: başka bir yer Diğer

Annemin menüsküs ameliyatını gerçekleştiren detaylı bilgi veren ilgili başarılı mükemmel insan mükemmel doktor... Ne söylesem az. İşi ile kişiliği ile ilgisi ile çok çok çok iyi. İyiki sizi tercih etmişiz herşey için çok teşekkürler

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

El bileğime kırılmış ve aradan baya zaman geçtiği için platin taktı çok memnunum Allah razı olsun ...

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Onur hocamdan Allah razı olsun sol kalca protezi ameliyatı yaptı bu güne kadar cektigim bütün acılardan kurtardı nasipse 2 ay sonra sag kalçayıda yapacak onur hoca Allahın biz insanlara gönderdigi bir melek (şahsi fikrim)gözünüz kapalı onur hocaya teslim olabilirsiniz Allah onur hocayı eksik etmesin

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

ONUR BEYİ uzun bir araştırma sonucu öğrendim.Annemin iki bacağida sivi kaybindan dolayi yuruyemez haldeydi hatta hic kıkırdak dahi kalmamıstı.Ama ONUR hocam sayesinde iki günde annem yürümeye başladı. Ve hic ağrısıda kalmadı.Hiç düsünmeden hocayı tavsiye ederim.Allah ondan razı olsun çok güler yüzlü ve hastasiylada çok ilgileniyor.
Başarılarin devamını dilerim.

Konum: başka bir yer Diğer

3 gün önce sol ön çapraz bağ ameliyatımı yapan mükemmel insan ilgisine işine bağlılığına hayran kaldım ameliyat sonrası bikaç saat hariç hiç ağrım sızım olmadı temiz iş saygılar iyi ki sizin gibi işini layıkıyla yapan insanlar var