Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Tümünü gösterHizmetler
Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium residence R2 no :9 ATAŞEHİR, İstanbul
Botoks
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Onur Gökdemir Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
ha....
Doktor Onur beyle tanıştığıma çok memnunum karın germe ve göğüs dikleştirme oporosyonu oldum. Ben şeker hastasıyım ve vücudum iltahaba meyilli olmasına rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadık. Doktorumuz güler yüzüyle hastaya moral veren biri ameliyata neşe ile girdim, neşe ile çıktım. Iyi ki sizi tanımışım. Herşey için teşekkürler.
Onur Gökdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Gökdemir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Onur Gökdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Onur Gökdemir adresi nerede?Onur Gökdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium residence R2 no :9 ATAŞEHİR İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Gökdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Gökdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Gökdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Gökdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Gökdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Gökdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Onur Gökdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra