al...r
Her şey den önce çok kaliteli bir insan, kendinizi özel hastanedeymiş gibi hissedebilirsiniz 5 gün göztepe ssk da yattım benimle çok ilgilendi onur hocanın diğer hastaları ile görüştüğümde memnun olmayan kimseye rastlamadım sizin gibi doktorların sayısının artması dileğiyle yolun açık olsun hocam teşekkürler
he...i
bana hayata tutunmamı sağladı ve her defasında onun sayesinde kontrollere isteyerek gittim kendisi sıcak kanlı ve bütün hastalara yaklaşımı pozitif.her hastanede doktorlarımız keşke böyle olsa!sevgili doktorumu yarın görmek ümidiyle.
nu...n
hastalarına bu kadar sevecen yaklaşan ve onlarla ilgilenen bir doktor daha tanımadım. Özellikle uzmanlık dalı olan hemotolojide hastalarının yaşamış olduğu hastalıklarından kaynaklanan psikolojik çöküntüyü onlarla sanki bir psikolog edası ile konuşarak rahatlatması ve bilgilendirmesi kendisine duyulan güven ve sevgiyi arttırmaktadır. Teşekkür ederim Onur hocam.
Onur Hakkı Kırkızlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Hakkı Kırkızlar, Hematoloji.
Onur Hakkı Kırkızlar adresi nerede?Onur Hakkı Kırkızlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Hakkı Kırkızlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Hakkı Kırkızlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Hakkı Kırkızlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Hakkı Kırkızlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Hakkı Kırkızlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Hakkı Kırkızlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Onur Hakkı Kırkızlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.