Prof. Dr.
Asilama / ovulasyon induk/ Tup Filimi
Laparoskopik histerektomi
Myomektomi acik / kapali
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Organ koruyucu endometriosis cerrahi acik kapali
Tup bebek / Infertilite / Gebelik istemi
Dokuz Eylul Univ Tip Fakultesi ihtisas
Izmir Dogum Evi Uzman
em....
Mrb. Benim kalp kapagim mekanik astım hastasıyım . 10 miyom vardı ve rahim çok kötü alınması gerekiyor diyorlardı. yüksek dozda kan sulandirici kullaniyorum. Aylarca kanamam devam etti ilacı da kesemiyorum. Tavsiye uzerine onur hocam a gittik evraklara bakar bakmaz ben bu ameliyatı yaparim dedi. Güven verdi çok beyefendi kaliteli bir insan. Hatta kimsenin ameliyata cesaret edemediği ameliyatı KAPALI yaptı. Mucize gibiydi ameliyat olalı 2 yıl oldu allaha şükür çok iyiyim. Şu an yasiyorsam once allah sonra Prof Dr. Onur Karabacak sayesinde allah razı olsun hocam. Her zaman dualarimdasiniz. Sizi seven hastaniz emine :)
Onur Karabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Karabacak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Onur Karabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tup bebek / Infertilite / Gebelik istemi, myomektomi acik / kapali, dogum normal /sezeryan, asilama / ovulasyon induk/ Tup Filimi, aile planlamasi / gebelik istemiyorum, adolesan jinekoloji ve ureme endokrinolojisi, histeroskopi ileri komplike vakalar, laparoskopi organ koruyucu ileri operasyonlar, laparoskopik histerektomi, organ koruyucu endometriosis cerrahi acik kapali.
Onur Karabacak adresi nerede?Onur Karabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunus Cad. Bülten Sok. Köşesi No:65/2 Kavaklıdere Ankara
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Karabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Karabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Karabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Karabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Onur Karabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Karabacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Karabacak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Karabacak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Onur Karabacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Onur Karabacak hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Karabacak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları