Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Onur Sümer Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Onur Sümer Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Mikropigmentasyon
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP Saç Tedavisi
Onur Sümer Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ulterapi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
ö....a
Mommy makeover ameliyatı oldum çok memnunum sonuçtan çok güzel geçti herşey 5ay olcak inanın onur bey hem iyi bi doktor hem iyi bi insan ekibide öyle iyi ki bu güzel ekiple karşılaşmışım çok teşekkür ediyorum canım doktoruma gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ne demek istediğimi muayene olmaya gittiğinizde anlarsınız tamam bu doğru yerdeyim dersiniz bi kaç ay sonrada burun ameliyatı olucam ve eminim oda çok güzel olucak
d....d
Onur hocama meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum o başta çok fazla korkularım vardı ama sonuçtan o kadar memnun kaldım hastaya yaklaşımı samimiyeti tecrübesi sayesinde çok güzel bir ameliyat süreci geçirdim. Bu operasyonu düşünen herkes gözü kapalı onur hocaya gelebilir işinde çok başarılı.
s....b
Ben bir hafta önce meme protez ameliyatı geçirdim Op.Dr. Onur Sümer de.
Ameliyat öncesi, ameliyat sonrası, taburdu günü ve sonraki kontrolümde Op.Dr. Onur Sümer sempatik ve samimiyetle korkumu aldı detaylı şekilde süreci anlattı ve muayene mi gördü.
Aynı şekilde ekip de hiç yalnız bırakmadılar her zaman bir sorum olduğunda bana yardımcı oldular sorularımı cevapsız bırakmadılar.
se...a
Ben almanyadan sema Lipödem hastasıydım Kendınızı obez yada kılolu görmeden önce Teşhis koyfurun ve güvenılır bır doktor seçin !!!! 12 şubatta Onur hocam amelıyatımı gercekleştirdi hem tecrubesi hem yakınlıgı bana güven verdı tavsiye edecegim hocamız zaten edıyorumda iyikii sizi seçmişim Onur hocam herşey icin teşekkütlerAlmanyadan selamlar hocam
el...u
sadece İYİKİ diyorum. Aralık 2019'da meme büyütme ve Burun ameliyatı oldum, çok memnun kaldım. ilk muaynede riskleri, sizi hatta onu rahatsız edecek şeyleri açıkca söyler , size ne yakşıp yakışmayacağını açık yüreklilikle söyler ve çok sempatik biri. O kadar güven verdiki, ameliyata girmeden önce "Hocam siz boyutunu belirleyin ben size cok güveniyorum" dedim ve bundan hic pişman degilim. Doktor olarak 100% tavsiye edebilirim.
ga...r
2017 yılında kendisine burun ameliyatı oldum. Nefes almayla alakalı hiçbir sıkıntım yoktu sadece estetik amaçlı gitmiştim. Randevuda bana burnumun tıkalı olduğunu ve az nefes aldığımı bunu nasıl farketmediğime şaşırdığını söyledi. Ameliyattan çıktığım anda farketmiştim burnumdaki kemerin gitmediğini daha hastaneden çıkmadan söyledim fakat bana şişlik olduğunu ve ineceğini söyledi. Tabiki öyle olmadı. Burnumun kemerinden şikayetçi olarak girdiğim ameliyattan yine kemerli bir burunla çıktım. Kontrollere gittiğimde 1 sene dolsun 2. Ameliyatı yaparız dedi ama güvenipte gidemedim tabiki ya daha kötü olursa korkumdan... üzerinden geçen yıllarda artık gerçekten nefes alamıyorum. Onca acıya şişliğe morluğa eziyetin karşılığı kemerli ve nefes alamayan bir burunla hayata devam ediyorum
em...n
Hi,
I had a Liposuction and Breast implant last year and Dr.Onur Sümer made an amazing job, first ı was really afraid of how is it going to be, but explained everything step by step with patient and professional. Now ı'm so happy with my new look!!!! Thank you doctor and his team!!!
si...r
Dr.Onur Bey’e üç ay önce meme dikleştirme ve karın germe ameliyatı olmak için İsviçre’den geldim. Yıllarca yoğun araştırmalarım sonucunda karar kıldığım Onur hoca hem çok güleryüzlü, sabırlı hem de işinde çok titiz ve özenliydi, ameliyat sonrasında da ekibi benimle çok profesyonel bir şekilde ilgilendi! Şuan da vücudumla yeniden barıştım ve çok mutluyum! Ağrım da çok çok azdı:) Hocamızı buradan tüm hastalarına gönül rahatlığıyla öneriyorum! Teşekkür ediyorum Onur Hoca ve ekibine!
pe...a
Onur Sümer harika bir doktor. Doğum sonrası oluşan deformasyonlar sebebiyle kendisine başvurdum. Karın germe ve Meme Estetiği işlemlerim çok başarılı bir şekilde gerçekleşti. Kendisine minnettarım. İyi ki varsın Onur Sümer :)
se...ı
Dr.Onur Sümer’e hamilelik sonrası sarkan göğüslerimin dikleşmesi için başvurdum ve inanılmaz güzel sonuç aldım, doktor ve asistanları çok ilgiliydi, tüm süreçte bana destek oldular, hastanede de hiç bir zorluk yaşamadık, profesyonel bir ekiple tüm süreç başarıyla tamamlandı. Teşekkürler
Onur Sümer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Sümer, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Onur Sümer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Laparoskopik Bariatrik Cerrahi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Göz Kapağı Germe, Cilt Yenileme, Ultrason Destekli Lipoplasti, PRP Saç Tedavisi, Lazerle Yüz Estetiği, Abdominoplasti, Botoks Enjeksiyonu.
Onur Sümer adresi nerede?Onur Sümer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akatlar Mahallesi Cebeci Caddesi No: 18 Etiler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Sümer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Sümer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Sümer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Sümer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Onur Sümer hangi dilleri konuşuyor?Onur Sümer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Sümer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Sümer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Sümer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Sümer hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Onur Sümer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra