+ Samsun Dil ve Konuşma Terapisti, Bilimsi Terapi Merkezi Kurucusu.
+ 2022 Yılında Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden Mezun Oldu.
+ 2022 Yılında Kapadokya Üniversitesinde Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden Yüksek Lisans yapmaya başladı.
+ 2024 Yılında Uzman Dil ve Konuşma Terapisti ünvanını aldı.
+ Farklı şehirlerde çalışma deneyimine sahip.
+ Kekemelik, Konuşma Sesi Bozukluğu, Gecikmiş Konuşma, Otizm, Ses, Yutma Bozukluğu ve Afazi alanında deneyimli Dil ve Konuşma Terapisti.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Ç
Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Gecikmiş Konuşma Terapisi

Onur hoca ile gecikmiş konuşmada 2. Seansımızdı bugün. Değerlendirme seansından itibaren kızımla olan iletişimi harika. Bir sonraki seansı iple çekiyoruz. Gerek kızımla olan iletişimi gerek bize karşı detaylı açıklamaları doğru adreste olduğumuzu hissettiriyor.

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Oyun Terapisi

Onur Takva. hocam ile ses terapisi yaparak kalın sesimi tanımamı ve daha kalın konuşabilme pratiklerini öğrendim.Etkili bir ses terapisi süreci oldu. Özgüvenim arttı.

Uzm. Dkt. Onur Takva

İyi ki varsınız sevgili danışanlarım...

Y
Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Dil Terapisi

Van’da İkamet ediyorum. 8 yaş erkek çocuğu velisiyim. Onur hoca burda görev yaptığı dokunuş danışmanlık merkezinde çocuğumun bire bir eğitimin verdi. Kurumun isminde olduğu bir çok dokunuşları yaparak devrik konuşan ve ekolalisi olan çocukta gözle görülür ve çok net olan düzelmeler oldu. Güler yüzlülüğü ile kuruma gelen tüm öğrencileri kendisine sevdirdi ve diğer velilerin gönlünde önemli bir yer kaptı. Beni üzen tarafı Samsun’a gitmesi oldu. Ama olsun diğer çocuklara tesir etmesi de bizi sevindirir. Onur hocam yürüdüğün yolda ayağına taş değmesin, Allah a emanet ol

Uzm. Dkt. Onur Takva

Gönüllerimiz, duygularımız ve düşüncelerimiz karşılıklı sevgili ebeveynler.. iyi ki varsınız

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Gecikmiş Konuşma Terapisi

Onur Beyden dil ve konuşma terapisi konusunda destek alıyoruz. Daha önce farklı terapistlerle 3 aylık bir geçmişimiz olmuştu, çok fazla yol alamamıştık. Onur Beyle tavsiye üzerine tanıştık ve değerlendirme seansı sonrası terapiye başlama kararı aldık. 3. seansından sonra gelişimi görmeye başladık. Yöntemleri yenilikçidir, özellikle yeni jenerasyona uygun yaklaşım ve teknikler uyguluyor. Oğlum keyifle ve severek geliyor. Yaklaşımı çok güzel sevecen ,içten ve samimidir. Aile ile iletişimi iyi her zaman yol göstericidir ayrıca aileninde sürece dahil olması için yönlendirmeleri oluyor, öğretici kaynaklarda paylaşıyor. Bizde iletişimde kendimizi rahat hissediyoruz. Doktor kontrollerimizi takip eder, oğlumun terapi sürecini detaylandırır , doktorumuza notları iletmemiz için bizimle paylaşır. Programlı çalışır, randevularında dakiktir gecikme ve bekleme yaşamazsınız. Her seans sonrasıda muhakkak aileye zaman ayırır içeriği ve güncel durumu anlatır.

Onur Bey'e DoktorTakvimi'ndeki yorumlar vasıtasıyla ulaştım. İlk seanstan itibaren gayet verimli geçen bir sürecimiz oldu, hala da devam ediyoruz terapiye. Çocuğum ilk günden çıkaramadığı sesi çıkarabilmeye başladı. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkürler değerli ailem

Uzmanımıza sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurdum. Bir ay gibi süreçte çok fazla ilerleme kaydettik. Çevresel farkındalığı arttı, oğlumun konuşması ilerledi. İşini ciddiyetle ve özenle yapıyor Onur Bey.

Uzm. Dkt. Onur Takva

İlk ay olmasına rağmen güzel sonuçların görülmesi motive edici. Teşekkürler.

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Tavsiye üzerine 34 aylıkken başlayan terapi sürecimizin 3. Ayındayız. Daha yolumuz uzun fakat yolculuğumuzda bize eşlik eden Onur hocamız olduğundan dolayı çok şanslıyız. Başladığımızda kendisini ifade etmekte zorlanan tek kelime ile konuşmaya çalışan çocuğum kısa sürede 2’li 3’lü cümle kurmaya başladı ve sayısız kelimesi var. Onur hocamız sürecimizi en ince ayrıntısına kadar takip edip bizi her daim güzel bir şekilde yönlendiriyor. Her seans sonrası detaylı anlatımı ve seanslardaki özenli tavrı takdire şayan. Kliniğe gittiğimizdeki yaklaşımı, deneyimini hissettirmesi ve sizlerle paylaştığı her türlü bilgi o kadar kıymetli ki… Aileye önerdiklerini bir eğitim gibi düşünün. Söylediği her şeyi harfi harfine uygulamak çok önemli. Dediklerini uyguladığınızda çözüme kavuştuğunuzu hissetmek paha biçilemez. Bizler gibi ailelere ses olabilmek adına bu tavsiyeyi buraya iliştiriyorum. Emin ellerdesiniz. Onur hocam ve ekibine desteği, emeği ve güler yüzleri için minnettarım.

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Konuşma Terapisi

Kızım 5 sesı cıkaramıyordu. Onur Bey'den yardım aldık. Yonlendırme ve destegıyle kısa bir zaman içerısınde hallettık. Seanslara zamanında baslaması ve tecrubesıyle bizi çok memnun etti.İletişimi kuvvetlı, cocuklara yaklaşımı çok ıyı. Kızım şuan sorunsuz bir sekılde seslerı çıkarıyor ve yazıyor,özguvenı gelişti,basarılarınız daim olsun

Uzm. Dkt. Onur Takva

Terapi bir ekip işidir ve bu süreçte güven, ebeveynlerin desteği başarıyı kaçınılmaz kılmaktadır. Emeğimize sağlık... Sürecimizi başarıyla tamamladık

Onur Bey'e bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Biraz kendimde araştırdım, Onur Bey'i yorumlara baktım. Ulaşma sebebim 4 yaşındaki oğlumun konuşma gecikmesi ile ilgiliydi. Haftada 2 gün olarak başladık ve birkaç haftadır gidiyoruz terapilere. İlk gittiğimiz gün ile şu an arasında o kadar fark var ki oğlumda. İnanılmaz ilerleme var. Onur Bey'in oğluma bize verdiği yönergelerle baya yol aldık. Ayrıca kendisi son derece kibar ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim, eğer bir arayış içinde ise olanlar varsa.

Onur Bey'e kızımın fiil kullanımı eksikliği, cümle kuramamasından ötürü başvurduk. Sadece 1 ay olmasına rağmen kızım hem fiilleri kullanıyor hem de 2'li hatta 3'lü cümle kuruyor. Kendisi çok kibar, güler yüzlü, işinde uzman bir terapist. Sadece terapiyle kalmıyor, evdeki sürecimizi de takip ediyor. Kendisini bir anne olarak tavsiye ederim.