Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir
ev....
Mükemmel ve çok kaliteli bi doktor cok ilgili kibar ebevyn rahatlatıcı tavrı süper bi anne olarak çok güvende hissettim bebeğim emin ellerde diye hiç ters bi doktor değil bebeğim her ay ateşleniyordu kimse çözemedi orçun bey hemen hastaneye yatış verdi 1 hafta tedavi etti çok ilgilendi çok teşekkür ediyorum çok bilgili bi doktor kesinlikle bebeğime her testi ben söylemeden her gittiğimde tepeden tırnağa baktı tahlillere baktırdı
Orçun Dabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orçun Dabak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Orçun Dabak adresi nerede?Orçun Dabak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16 Gaziemir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orçun Dabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orçun Dabak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orçun Dabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orçun Dabak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orçun Dabak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orçun Dabak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Orçun Dabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla