Özel Hayat Hastanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Doktor Muayenehanesi Diğer

Bursa'da Eşimin by-pass ameliyatını gerçekleştirdi anjiyoda 5 damarın tıkalı olduğunu söylediler by-pass sonrası eşim kontrollerinde iyi olmadığını yine tıkalı hissettiğini ve tüm şikayetlerini ilettiğinde aldığı cevap ameliyatın iyi geçti bi sıkıntın yok, soru ve sorunlarımıza tatmin edici cevap alamadık iki yıl sonra başka bi doktora kontrole geldiğimizde Orçun bey’in 5 kapalı damardan yalnızca birini değiştirdiğini ve yeniden by-pass ameliyatı olması gerektiğini öğrendik, doktordan memnun kalmadık.

Konum: başka bir yer Diğer

skleroterapi yaptırmak için başvurduğum doktorum Orçun bey gerek yaklaşımı gerek bilgilendirmesi gerekse tedavisi hem rahatlatıcı hem güvenilir hem de gözle görülür değişim , araştırmalarım sonucu kendisine ulaştım ve sorduğum her soruya anlayabileceğim düzeyde cevaplar aldım . Kesinlikle öneriyor ve teşekkür ediyorum

Konum: Özel Ceylan International Hospital Diğer

Eşim şeker hastası olmasına rağmen altı damar değişti ve hiç bir sorun yaşamadık .Güler yüzlü bir doktor çok teşekkür ederiz.

Konum: başka bir yer Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

29 Ağustos 2018'de Isparta Meddem Hastanesi'nde Dr. Orçun Gürbüz bey beni Bypass ameliyatı yaptı.4 tane damarımı değiştirdi 5.'yi de anjiyo yaptı ve ben eski sağlığıma kavuştum.Çok güler yüzlü bir insandır ve çok becerikli bir doktordur.Ameliyat sonrasında da kafamıza takılan her türlü konuda da gece gündüz yardımcı oldu.Kendisini çok seviyoruz Allah ondan ve ekibinden razı olsun.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Y
Konum: başka bir yer Kalp Bypass Ameliyatı

Isparta Meddem Hastanesinde Doç. Dr. Orçun GÜRBÜZ bana yarı açık bypass ameliyatı gerçekleştirdi. Göğsümden yaklaşık 10 cm kesik ile bir cihaz sayesinde en az riskle ameliyatı gerçekleştirdi. 3 günde ayağa kalktım ve sağlık durumum çok iyi. Doktorumun ve hastanenin ilgi ve alakasına çok memnun kaldım, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunar , teşekkürler ederim...

Konum: Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde soyadı gibi gürbüz, kalp damar cerrahı Orçun Gürbüz, davranış ve tavırlarıyla soyadıyla özdeşleşmiş, kendine olan güveni ile bilgi ve becerisini açıkça gösteren ve hastasına güven veren bir doktor. Onun bu tavırlarını gördükten sonra güvenle kendimi ellerine teslim ettim. İyi ki de etmişim; kısa sürede sağlığıma kavuştum. Teşekkürler doktor Orçun Gürbüz. Daha güzel başarılara erişmen dileklerimle.

Annem, Orçun Beyin uyguladigi tedavi sayesinde tekrar ayaga kalktı. Mukemmel bir doktor. Cok ilgili kafanizda hicbir soru isareti bırakmıyor.

Babamız Ferhat ılhan tedavisinde zorlu ve büyük bir ameliyat geçirmiştir. Kendisi ailemizden biri gibi olmuştur. Tedavi ve ameliyat sonrası süreçte çok ilgili davranmıştır.. Orçun gürbüz ve ekibine sonsuz teşekkürler.. Orçun beye gidecek hastalar çok sansli