Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
mi...n
Varis tedavisi için gidiyorum ve çok memnunum. Tüm hastalarına çok yardımcı oluyor iyi ki var Hocamız :)
y.....
Çok teşekkür ediyorum kendisine, çok ilgili alakalı, güler yüzlü, harika bir doktor..
Kendisine çarpıntı şikayetiyle başvurdum her şikayetimle ilgili tahlillerimi istedi ve sıkıntıma çözüm buldu bu sebeble kendisini tebrik ediyorum işini hakkıyla yaptığı için.
üm...n
Orçun hocamdan Allah razı olsun bacağımin ağrısını geçirdi iğne tedavisi ve güler yüzü sayesinde varisler den kurtulmak harika
tc...r
Yaklaşık üç aydır teşhis edilemeyen hastalığımı mükemmel mesleki bilgi ve deneyimi ile ilk bakışta teşhis edip, tedavime başlayıp, beni sağlığıma kavuşturan çok değerli doktorum Sn. Orçun Ünal'a sonsuz teşekkürler ederim. Mükemmel mesleki bilgi ve deneyiminin yanı sıra çok yüksek insani değerlere sahip eşsiz bir hekim değerli Orçun Bey. İyi ki varsınız değerli doktorum...Dilek Ünsal
id...n
ALLAH doktorumdan razı olsun. Rabbim ne muradı varsa versin. Ameliyat olmam lazımken 2 defa anjio oldum ve ilaç tedavisiyle Önce ALLAHIN izniyle sonra doktorumun tedavisiyle iyileştimdaha ne isterim ALLAHTAN teşekkürler ORÇUN ÜNAL doktoruma. Teşekkürler.Herkese tavsiye ederim.
üm...t
Orçun Bey'in cerrahi müdahalesi sonucu sağ bacağımda bulunan varislerden uzun süredir eser yok(4-5 sene), sol bacağımda da varisler oluşmaya başladı Allah nasip ederse sol bacağımdan da varisler için Orçun Bey'e cerrahi müdahale için başvuracağım. Sayın Orçun Ünal Bey'e hayatında başarılarının devamını dilerim.
mi...r
Kalp damar alanında güvenilir ve başarılı bir cerrah.
Hastalarını titizlikle muayene eder.
Orçun Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orçun Ünal, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Orçun Ünal adresi nerede?Orçun Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orçun Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orçun Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orçun Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orçun Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orçun Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orçun Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Orçun Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Zeytinburnu Damar Hastalıkları
Zeytinburnu Derin Ven Trombozu (DVT)
Zeytinburnu Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Zeytinburnu Kronik Venöz Yetmezliği
Zeytinburnu Koroner Arter Hastalığı
Zeytinburnu Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Zeytinburnu İskemik Kalp Hastalığı
Zeytinburnu Abdominal Aort Anevrizması
Daha fazla (15)Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları