Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
pı...r
orhan hocaaam memeden iki kere ameliyatımı yaptı. doktordan faha fazlası diyebilirim. hastadan ziyâde kızı gibi görüp sorduğum her soruyu bıkmadan yanıtlayan,olabildiğince pozitif tutmaya çalışan,görüşleriyle düşünceleriyle ve sıcakkanlılığıyla iyi ki tanıdım,iyi ki tanımışım diyebileceğim bir doktor. iyi ki varsınız hocam,minnettarım
ya...9
Saygıdeğer hastalarını önemseyen takip eden başarılı ve herşeyden önemliside insana güven veren tüm sorularınıza sabır ve güleryüzüyle cevap veren muhteşem doktorum iyi ki yolumuz sizinle kesişmiş.Allah siz ve sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.Dr ünvanını sonuna kadar haketmiş birİNSAN
el...k
Ben Elife Çakmak 2016 da meme ca' dan ameliyat oldum saygıdeğer hocam Orhan Bayrama çok çok teşekkür ederim babacan tavriyla saygınlığıyla tanidim allahimin izniynen bana hayata tutunma yaşama sevinci verdi Allah razı olsun kendisinden.
ve...k
İlk karşılaşmamızdan itibaren,babacan tavrı,konusuna hakimiyeti,tecrübesi,mutavazılığı,kısaca tüm profesyonelliğiyle 84 yaşında kolon ca olan Annemize başarılı bir operasyon yapmıştır.M.Kemal'in "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz"sözünü bir kez daha doğrulayan Sayın Orhan Bayram'a ve değerli ekibine teşekkür ederim.Gülen Oğuztürk..
me....
Tanımak tan onur duyduğum mesleğinin zirvesinde işinin uzmanı bir doktor.tavsiye ettiğim insanların Tamam'ı sayın Dr orhan bayramın ameliyatı sonunda şifa buldu annem dahil herkesin duasını aldı. İyi ki varsın orhan hocam. Mehmet A.
es...a
Basedow Graves(zehirli guatr) hastalığım neticesinde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sn.Orhan BAYRAM'la tanışma fırsatı buldum ve ameliyat kararı aldık..Ameliyat öncesi her insanda olduğu gibi bende de inanılmaz bir heyecan ve korku hakimdi...Mükemmel bilgi birikimi ve hastasına karşı bir baba şevkatiyle yaklaşımı beni ve ailemi çok rahatlattı..Sorduğunuz her soruyu bıkıp usanmadan cevaplayan, net ve doğru teşhis koyan bir hekim. Özellikle total tiroidektomi sonrası yaşanan ses kısıklığı vb. komplikasyonlarım olmadı...Sesim ilk günkü gibi net ve berraktı..kısacası ben Orhan Hocam'dan çok memnun kaldım...Çok çok iyi bir cerrah ve mükemmel bir insan...ve ameliyat sonrası takibini bizzat kendisi yapıyor...Şiddetle tavsiye ederim...
n....t
Ben doktorum ORHAN BAYRAM'ı 24 yasında tanıdım.suan 57 yasındayım.gogusden fıbrokıst hastasıyım ve takıplıyım..hıc bır zaman baska bır doktora gıtmedım..cunku doktoruma guvendım,meslegıne duydugu savgıyı gordum..hastalarınada cok sefkatle ıletısıme gecdıgını bılıyorum..Bılgı ve tecrubesıne guvendım..yakın zaman ıcerısınde kendısını tekrar gorecegım ıcın mutluyum..en ıyı hekımlerden bırı dıyorum sahsı ıcın...allah sızı korusun doktorum...
ha...n
1987 yılında kendisi tarafından ameliyat edildim.benim için dünya tatlısı ,babacan,yüreği sevgi ve şevkat dolu bir insandır. kendisini enyakın bir zamanda ziyaret etmek istiyorum.saygı ve sevgilerimle...
Orhan Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Bayram, Genel Cerrahi.
Orhan Bayram adresi nerede?Orhan Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
- Çukurambar, Ankara Ticaret Merkezi Kızılırmak Mahallesi, 1450. Sk. No: 1/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Bayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Bayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Orhan Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar