Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya
Ankara Şehir Hastanesi
ar...l
Eşimin arkadaşı sayesinde tanıştığım mükemmel Dr .Ameliyattan ònce rahim yumurtalık ve belki daha fazla organının alınabileceği söylemişti fakat ben kistler lerimden ve sadece tuplerim denayrılmış olarak uyandım .Ince bi ustalıkla beni mükemmel şekilde ameliyat ettiğini düşünüyorum ona sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum Rabbim Dr.larımıza uzun ve sağlıklı ömür ler versin...
he...i
doktorum cok ilgili iyi bir doktor hakkında yaptıgım arştırmalarda bunu doğrulasdı fakat bu kadar kotu bır hastanede kendısını harcıyor acıl bır rahatsızlıgımdan dolayı 3 gundur ona ulasmaya calısıyorum ama hiç bir şekilde görüşemiyorum lutfen mail. alınca cevap yazın
Orhan Seyfi Aksakal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Seyfi Aksakal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Orhan Seyfi Aksakal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Orhan Seyfi Aksakal adresi nerede?Orhan Seyfi Aksakal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Seyfi Aksakal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Seyfi Aksakal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Seyfi Aksakal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Seyfi Aksakal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Seyfi Aksakal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Seyfi Aksakal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Orhan Seyfi Aksakal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları