Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
eb....
Bel fıtığından dolayı platin takılacaktı. Doç. Dr Orhan Yağız sayesinde ameliyat olmadan şükür şikayetlerim geçti ve beş senedir gayet iyiyim. Annem boyun fıtığından dolayı ayakta duramıyordu yıllar önce doktor bey tedavi etmişti bu sayede kendisini tanımıştım. Hocam çok teşekkür ederim.
ka...i
Doç.Dr.Orhan Yağız'a 20 yıldır götürdüğüm tüm akrabalarım şifa buldular.Çok iyi bir doktor...Kamil Yazıcı...
he...i
hocam iyi akşamlar ben sakaryadan sizin hastanızdım tam 22 sene önce beni siz tedavi etmiştiniz.size hala teşekkür borcum.size ulaşmak bugüne nasipmiş.
mk...k
ben başka hastanede yanlış tedavi görünce ona gittim ve iki defa iğne tedavisiyle düzeldim felç plmuştum başta bunu yazmam gerekirdi şimdi aklıma geldi
Orhan Yağız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Yağız, Nöroloji.
Orhan Yağız adresi nerede?Orhan Yağız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
- Oğuzhan Cad.No 16/5 Fındıkzade Fatih İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Yağız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Yağız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Yağız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Yağız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Yağız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Yağız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Orhan Yağız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.