Ortopedi Ve Travmatoloji
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaAdıyaman, Kahta • Harita
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( 82. Yıl Kampüsü )
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaBarbaros Hayrettin Mah. Atattürk Blv., Adıyaman • Harita
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( 82. Yıl Kampüsü )
Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaTalatpaşa Yolu.Atatürk Cad., Edirne • Harita
Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi
Edirne Keşan Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Geriatri
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaHastane Cad., Keşan • Harita
Edirne Keşan Devlet Hastanesi
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaBahçelievler Mah. İbni Sina Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaYavuz Selim Mah. 202. Cad. 270 Sok. Selimpaşa, İstanbul • Harita
İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Aile hekimliği, Akupunktur Daha fazlaSağlık Mahallesi, Kayseri • Harita
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Konya Beyşehir Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaYeni Mah. Hastane Cad., Konya • Harita
Konya Beyşehir Devlet Hastanesi
Gölcük Deniz Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaGarnizon İçi, Kocaeli • Harita
Gölcük Deniz Hastanesi
Kırklareli Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaKarataş Mah. Sungurbey Cad.No:2, Kırklareli • Harita
Kırklareli Devlet Hastanesi
Konya Numune Hastanesi Zeki Altındağ Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi Daha fazlaCumhuriyet Mah. Kandil Sokak, Konya • Harita
Konya Numune Hastanesi Zeki Altındağ Semt Polikliniği
Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaKaramürsel, Kocaeli • Harita
Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaZübeyde Hanım Cad. Merkez, Kırşehir • Harita
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Konya Çumra Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaİzzetbey Mahallesi Hükümet Meydanı, Konya • Harita
Konya Çumra Devlet Hastanesi
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaOsmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSüleymaniye Cad.No:19, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
, Nefroloji, İmmünoloji, Çocuk hematolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaKızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı • Harita
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaZeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4, İstanbul • Harita
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
Aydın Nazilli Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaZafer Mah. Sağlık Cad, Nazilli • Harita
Aydın Nazilli Devlet Hastanesi
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazlaTepealtı Mahallesi İvedik Cad. No:338/A, Ankara • Harita
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları