Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Esd (Sedimantasyon)

Hemaferez

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

A Life Hospital Sağlık Grubu

Opr.Dr. Oskar Öğüten 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur .A Life Hospital' da sağlık hizmeti vermektedir.

Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Öncelikle doktorum Oskar bey tedavi süreci boyunca bana tüm gerekli ilgiyi gösterdi. ilk doğumundan itibaren 8 yıl boyunca bitmek bilmeyen kanamalarım ve bununla beraber gebe kalamama sorununu 3 ay gibi kısa bir sürede çözüme ulaştırdı. Ankara'da gitmediğim prof kalmadı çözüm arayanlara burdan nacizane fikrim başka doktor aramamalarıdır.Dr. Oskar bey kendinizi güvende hissedeceğiniz işinin ehli bir doktordur.

Y
Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İstanbuldan hamileliğimin 2. Trimestrinda gelmiştim ve aradığımı bulamamamın burukluğu ile tamamen şansa Oskar Beye randevu almıştım . İlk muayenede işte bu dedim. İletişim , hastaya güven verme ve bilgi ile çok daha fazlasının Oskar Bey de olduğunu ilk anda anladım. Özel durumum olmasına rağmen profesyonelce yaklaşarak hiç korkmadan doğumumu gerçekleştirdi. Kendisine görevden ziyade iletişimi ve ilgisi için minnettarım. Ankara da gidebileceğiniz herseyi size ayrıntısı ile anlatıp güven verebilecek sayılı doktorlardan birisidir kendisi. Doğumum da ve muayenelerde arkadaş gibi davranarak hatıra fotoğraflarımızı da çekerek ayrıca mutlu etmiştir kendisi. iyi ki varsınız.

Ç
Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Oskar hocamız ile tesadüfen tanıştık sanırım oğlumuzun şansıydı.. ilgisi yaklaşımı açıklamaları zaten çok evhamlı oldugum tüm hamilelik sürecimde hep destekçim oldu.. şuan bir haftalık oğluşum kucağımda çok şükür sorunsuz kavuştuk evladımıza. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Değerli hocamız Oskar Öğüten’in tecrübesi ve profesyonelliği ile hamilelik ve doğum sürecimi rahat bir şekilde geçirdim . Tüm sorunlarımda her an ulaşabildim. Oskar hocamızın hastasıysanız çok şanslısınız demektir.

Ö
Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Randevu

Oskar Hocaya arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine gittik. Tanıştığımız andan itibaren uzmanlığı ve sıcak yaklaşımı ile güven verdi. Hamilelik sürecinin her aşamasında dogru tespitleri ve tedavi önerileri ile her randevu sonrasında güvenimiz daha da arttı. Bebegimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Gönül rahatlığı ile gidilecek bir hekim Oskar Bey. Sıcak samimi ve işinin ehli bir hekim.

Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hocamızı yaklaşık olarak 5 ay önce tavsiye üzerine tanıdım. İyi ki tanımışım. Güler yüzlü, işinde bilgili ve ilgili , her türlü sorunuza cevabı olan muhteşem bir doktor. Çocuk sahibi olma düşüncesinden bu yana çok sıkıntılı süreçleri atlattık.Önce rabbimin sonra hocamızın sayesinde o güzel emekleriyle eşimin gebeliğin de 5 ayı devirmiş bulunmaktayız. Bu süreçte o kadar güzel ve iyi bir şekilde yardımcı oldu ki sanırsam hakkı ödenmez. Riskli gebelik sürecimiz de telkinleri ve rahatlatıcı söylemleri ile tedavinin olumlu sürece girmesine öncülük etti. Alanında uzman ve bilgili hocamıza minnettarız.

Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Yakın zamanda doğumumu gerçekleştirdi doktor bey den asla memnun kalmadım

Ö
Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Sayesinde oğlumuzu kucağımıza aldık çok rahatlatıcı ilgili ve işinin ehli hekim. Tam bir profesyonel.

Konum: A Life Hospital Sağlık Grubu Diğer

Oskar hocaya gebeliğimi ilk öğrendiğimde gittim. Riskli bir servikal gebelik olduğunu öğrendik. Gerek benimle ve eşimle olan iletişimi, konuyla ilgili ve tedavi süreci ile ilgili bilgilendirmesi çok iyidi. İşinin ehli olmakla birlikte çok cana yakın bir doktor. Muayene olurken kendinizi güvende ve rahat hissediyorsunuz. Çok şükür deneyimi ve becerisi ile servikal gebelik sağlıklı bir şekilde sonlandırıldı. Operasyon sonrası da aklıma takılan her soruya da telefon görüşmesi ile yanıt verdi. Annem de dahil olmak üzere kadın hastalıkları ve doğum için doktor arayan herkese Oskar hocayı öneriyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Oskar hocama gebeliğim 26. Haftasında denk gelmiştim. Ona gelene kadar o kadar çok doktor değiştirmiştim ki.. ilk randevudan sonra tamam dedim. İşte doktorum. Naçizane uçuk kaçık, hareketli, esprili.. işinin ehli bir doktor.2016 da kızımın doğumunu Eryaman hastanesinde gerçekleştirdi. Çokça da arkadaşımı yönlendirdim. Frekansınız uyar uymaz bilemem ama işinde çok iyi olduğu kesin. Ben kendisini çok seviyorum iyi ki Oskar hoca var. Tavsiye ederim.