Hasta
Sn. Osman Çelik beyefendiyle eşimin arkadaşının tavsiyesiyle tanıştık. O kadar güler yüzlü o kadar tatlı dilli ve okadar ilgili bir dr. yoktur sanmıyorum. Eşimin hamilelik döneminde A dan Z ye kadar her şeyimizle ilgilendi. Kızım 8 yaşında oğlum 4 yaşında inanmazsınız ikiside Osman beyin gerçekleştirdiği doğumla dünyaya geldiler. Artık k.doğum kliniği değil çocuk dr.na gidiyoruz her gittiğimizde muayenehanesine uğrarız. İlk gün nasıl güler yüzlüyse halende öyle. Başarılarının devamını dilerim.
se...
Buzamana kadar gittiğim en iyi doktorlardan bitanesi gebelik ve doğum sürecinde hep yardımcı oldu bütün sorularimin cevabını verdi hep yardımcı oldu çok teşekkür ederim kendisine bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza aldik
i̇...i
Iyi bir kadın doğum doktoru arıyorsanız kesinlikle Osman Bey ile görüşün.Her sorunuza sabırla açıklayıcı cevaplar verir.Her seferinde,bana sormak istediğiniz birşey var mı diye sorar.Çok ilgili bir doktor.11aylık kızımın doğumunu Osman Bey yaptı,yine olsa yine ona giderim.Muhteşem bir doktor,tavsiye ediyorum
nu...n
Osman Bey ile gebeligimin 15.haftasinda tanistik.ilk gebeligim anomali nedeniyle sonlandirilmisti. Bu sebepten son ana kadar takiplerimi titizlikle gerceklestirdi. Kesinlikle son ana kadar bi dogum sekline yonlendirmedi hersey dogal akisina gore oldu 20.02.2016 da normal ve cok guzel kolay bi dogumla oglumu kucagima aldim. Ebe sevda akkus hanim da cok ilgiliydi kendisine ayrica tesekkur ederim sayelerinde cok guzel bi dogum hikayem var. Gonul rahatligiyla tercih edebilirsiniz. Osman beyi hic unutmuycam kendisine cok tesekkur ediyorum.
se...a
Osman beyi yiğenim sayesinde tanıdım.Çunku;yiğenimin doğumunuda o yaptırmıştı.Osman son ana kadar hep normal doğum taraftarı ve 41.haftanın sonuna kadar doğumu bekledik.Sancım olmayınca sezeryan doğum yaptıM ve panik atak olmama rağmen Osman beyin sayesinde bütün korkularımı yendim ve Allahın izniyle oğlum şu an 8gunluk.Bu arada ekibide muhteşemdi.Herşey için teşekkürler:))
de...r
Osman beyi bir arkadaş tavsiyesi üzerine tanıdım. Odaya girdiğiniz andan itibaren size güven veren bir kişiliği var. Herşeyi rahatlıkla sorabildiğiniz ve size sıkılmadan cevap veren bir doktor. Hamilelik sırasında kafanızda oluşan endişeler sizi yeterince huzursuz ediyorken bu aşamada güvenebileceğiniz bir doktorun olması gerçekten çok önemli. Tam da bu güveni sağlayan bir hekim Osman Çelik ve ekibine bize Eylül bebeği sağlıkla kucağımıza almamızı sağladığı için teşekkür ederim.
mi...r
Sayın Osman Çelik beyi bir yakınımın tavsiyesi ile tanıdım kendisi 15ağustos 2013 te başarılı bir şekilde rahim ameliyatımı gerçekleştirdi sonrasındada menopoz tedavisi görmeye başladım sağolsun bu süreçte bana o kadar yardımcı oluyorki tedavi yöntemiyle
me...e
Dr.Osman Bey,hem tecrübesi,hem mütavazi ılımlı yaklaşım tarzıyla benim çok memnun kaldığım herkezede gözüm kapalı tavsiye ettiğim çok iyi bir doktor.hamileliğim boyunca takip etti dogumumda normal doğum oldu.bu uzun süreçte hep yardımcı oldu psikolojik olarakta hep rahatlattı.aklınıza takılan her soruyu sorabiliyorsunuz zaten kendiside ''aklınıza takılan baska soru varmı?''diyerekde sürekli soruyor,bilgilendirici açıklayıcı cevaplar veriyor.Bu anlam da doktor arayışı içinde olan tüm arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
se...2
Özel Karataş Hastanesini tarihi geçmişi ve hekim seçiminde özen gösterdiği için tercih edip, Sayın Opr. DR. Osman Çelik Bey'le tanıştık. Bizi hastalığımızın ilk gününden itibaren son aşamaya kadar güven, disiplin, bilgilendirme ve hekimlik tecrübesi ile hayran bıraktı. Kendisine ve ekibindeki emeği geçenlere teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Serap Çatalyürek Hastanenin en yoğunlukta olduğu saat 11 sıraları Opr. DR. Osman Çelik Bey tarafından çağırıldım, odasına girerken hastaları kapının önünde bekliyordu yardımcısı Yeliz Hanım hastalara öğle sonrası için randevu veriyordu. Osman Bey bana " Hoş geldiniz Mehmet Bey 10 dakika sonra eşinizi ameliyata alacağım bu konuda sormak istediğiniz bir husus var mı?" diye sordu. Sesi güven vericiydi, Kafamdaki bütün soru işaretleri ve kaygılar o an kayboldu, huzurlu bir ses tonuyla size güveniyorum Osman Bey dedim. Kendisine ve ekibine eşimin ameliyatında emeği geçen tüm personele teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Mehmet Çatalyürek
mi...r
Çok iyi bir uzman en telaşlı anınızda bile sizi sakinleştirebiliyor. Doğumumu kendisi yaptı çok ilgili.
Osman Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Osman Çelik adresi nerede?Osman Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Osman Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları