fa...m
doktorumdan çok memnun kaldım,son derece mütevazi,hastaları ile yakındanilgili,hastasına güven veren bir hekim devlet hastanesine dönmesini çok isterim.
nu...ı
super bir insan en azından insana deger veren eşi bulunmaz mükemmel bir kişi maalesef türkiye cumhuriyeti devletinde böyle cevherlerin kıymeti bilinmiyor. lütfen dr hastanemize geri istiyoruz.baba adam. mükemmel ötesi allahım onun gibi dr herkeze nasip etsin.allah ondan razı olsun
hu...n
Değerli doktorum.Sizin gibi doktorlar inşallah hep var olur.Gercekten Allah yar ve yardımcınız olsun.sayenizde hem moral olarak hemde tedavi olarak çok güzel bir yol katetdik.Şimdi nerdesiniz bilmiyoruz ama herşey için çok teşekkürler.Size teşekkür etme fırsatım olamamıştı inşaallah tekrar bursaya gelirsiniz.Yolunuz acık olsun.
ka...n
çok deyerli eşi bulunmaz mükemmel olanüstü bir doktor süper insan o şahsen çok eşi bulunmaz bursada yine görev yapsa çok çok iyi olur onun gibi insan zor buzamanda bursaya gelsin diye dua edenlerdenim .
gu...u
gercekten tartısılmaz deyerde doktorlarımızdam bırısı basarılı guven dolu super bır dr basarılarını dılıyorum
gu...u
ta...n
gerek kısılıgı gerkse ıscılıgı tarafından on numara bır ınsan,hastane hastane bırcok doktor gezdım ama sadece osman bey sayesınde sıfa buldum,onun gulen yuzu bıle sıfa dagıtıyor,en kısa zamanda devlet hastanesıne doner ınsallah......
ne...ç
Benim ve eşimin ameliyatını büyük başarı ve titizle gerçekleştiirip bize ve bütün yakınlarımıza şifa dağıttınız. Herşey için çok ama çok teşekkür eder , sizi tekrar BURSA DEVLET HASTANESİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ.BİZLER İÇİN EŞİ BULUNMAZ İNSAN VE MÜKEMMEL BİR HEKİMSİNİZ. SAYGILAR SUNARIZ :)
ay...z
gerçekten bulunmaz bir doktorsunuz sizi bir hekim değilde bir psikologolarak görüyorum siz sadece bana değil ailemdeki insanlarada şifa buldunuz sizi en yakın zamanda bursa devlet hastanesinde görmek istiyoruz saygılar.AYTEN CENGİZ
Osman Cem Toros isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Cem Toros, Genel Cerrahi.
Osman Cem Toros adresi nerede?Osman Cem Toros şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Cem Toros isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Cem Toros online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Cem Toros isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Cem Toros bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Cem Toros ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Cem Toros hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Osman Cem Toros hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar