Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
be...k
4 Aydır hastayım .hastalıkları önce araştırma yapılıyor testler istiyor sorna tedaviye başlıyor .verdiği ilaçlar ile hastalığı çok iyi bir şekilde tedavi ediyor özellikle ritim bozukluğu olan hastalara tavsiye ederim
se...n
DR..Osman bey gerek alanındaki bilgi ve tecrübesi gerekse de hastalarıyla ilgilenmesi konusunda mükemmel bir doktordur.Yapmış olduğu başarılı ablasyon tedavisi ile sağlığıma tekrar kavuştum. Ritm Bozuklukları alanında mükemmel bir hekimdir. Hocamı kalp hastalığı olan bütün hastalara tavsiye ediyorum. Allah sizin gibi hocaları başımızdan eksik etmesin.Tekrar dan çok teşekkür ederim.
Osman Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Cengiz, Kardiyoloji.
Osman Cengiz adresi nerede?Osman Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Osman Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar