Adrenalektomi
Pyeloplasti
Radikal Sistektomi
Sistektomi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Tek Kesiden Laparoskopik Ürolojik Cerrahisi (Göbek Deliğinden)
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üretra Ameliyatı
Sertifikalar
1. Türk Üroloji Yeterlilik Kurulu (TÜYK) sertifikası
2. Fellow of European Board of Urology (FEBU) sertifikası
mu...
Prof Dr Ozan Bozkurt hocamızı idrar yolu enfeksiyonu için gitdiğimde üretra darlığı olduğunu öğrendim.ve ameliyatla kurtuldum Ozan Bozkurt hocamızı şiddetle tavsiye ederim sayesinde yıllardır çekmiş olduğum idrar yolları enfeksiyonundan kurtuldum
ab...
Ben Abdullah ÇELİKER. 21.07.2024 tarihinde Prof. Doktor Ozan BOZKURT hoca tarafından prostat ameliyatı oldum. Hocamin üstün başarısı güler yüzlü yaklaşımı ve yardımsever davranışından dolayı çok memnun kaldık. başarılarının devamlı olmasini dilerim. Yaşadığım sıkıntı ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hocamızı tavsiye ederim.
em...s
17 Yıl sonra tekrar eden Böbrek Tümörü bizi oldukça üzdü verilen bilgilere göre nadiren de olsa yasadığımız bu durum yapılan uzun değerlendirme safhasından sonra tekrar ameliyat olmamız gerektiğini ortaya çıkardı doktorumuzun da önerisi ile ameliyat kararı alındı bu zor ameliyat başarı ile gerçekleşti böbrek korunarak üst lobdan temizlendi patoloji sonucuna göre de ameliyat kararının çok doğru bir karar olduğu ortaya çıktı, bundan sonra tedavim 3 ayda bir kontroller ile devam edecek
h....d
Doktorumuz çok yoğun çalışma temposunda olmasına rağmen özveriyle hastalarına bakmaya çalışmaktadır Son olarak yapılan mesane ameliyatı ve prostat ameliyatım başarılı bir şekilde geçmiştir.
se...l
eşime böbrek tümörü teshişi konulduğunda çok korkmuş ve paniklemiştik birçok doktor ile görüştük ama ozan hocayla görüştükten sonara bize olan yaklaşımı sayesinde korkumuz kalmadı çok başarılı bir ameliyatla tümörden kurtulduk ilgisi alakası için çok minnettarız herkese tavsiye ederiz iyiki varsın ozan bey
Prostat büyümesi şikayetiyle Ozan Hoca ya başvurduk. Yapılan tetkik ve muayene sonunda mesane divertiküliti ve taş olduğu da ortaya çıktı. Hocamız Ameliyat ve tedavi sürecini açık bir şekilde anlattı. Açık ameliyatla tüm sorunları tek ameliyat ile çözüme kavuşturdu. Bu süreçteki yaklaşımı ve ilgisi ile güven vermiştir.
u....m
Tesadüf eseri tespit edilen kanserli böbrek tümörümü böbreğimi kurtararak başarı bir operasyon ile beni hayata bağladı.
yeteneği , insana insan gibi yaklaşması , pozitifliği ile gerçekten tavsiye ediyorum ozan beyi .
uğur merttürk
i̇...
Güler yüzlü olması ilk dikkatimizi çeken durumdu onun dışında hastamıza yaklaşımı tavır ve davranışları da cok güzeldi. Son zamanlarda rastladığım ender durumlardan biri bu durum cok memnun olduk hastamız da babamdı ama kulaklarının duymaması sebebi ile iletişim kuramasada Ozan hocanın duruşu ve vücut dilinden anladığı ve söylediği cumle ise "" hımmm hem genç, iyi bir insan ama iyide bir doktor demesi""güzeldi...Başarılarının devamını diler kendisine ve ailesine sağlıklı günler dileriz
f....k
Üretra darlığı şikayetim ile kendilerine başvurdum
Alanında gerçekten uzmanlaşmış güven verici enerjik bir insan üretra darlığınız varsa mutlaka gelin ve muayene olun gerekli tektikleri yapıyor . Ameliyata bizzat kendisi giriyor ameliyat sonrası ağrım hiç olmadı şuanda 1 hafta oldu sondalı şekilde 3 hafta durup sondayı çıkartacaklar 10 senedir acıyı boşuna çekmişim üretra darlığının kesin çözümü açık ameliyattır korkmadan ozan bey e yaptırabilirsiniz .
i̇...r
Kıymetli Hocama eşimin üretral darlık rahatsızlığı sebebiyle tavsiye üzerine gittik. ilk karşılamadan itibaren hocamı neden bu kadar kişinin ısrarla tavsiye ettiğini kendimiz deneyimlemiş olduk. Hocamızın işine ve hastasına saygısı ve sahip çıkması ile tıbbi bilgi ve deneyimi gerçekten takdire şayandı. Tanı ve tedavi aşamalarının her birinde bizimle de paylaşarak adım adım özenle hareket etti ve kusursuz müdahalesi sonucunda eşim sağlığına kavuştu. Bu vesileyle kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletmek istedik. Özellikle üretra darlığı konusunda İzmir’de başka bir hekim arayışına girmeye hiç gerek olmadığını biz yaşamış ve şifa bulmuş olduk, dileriz kimse tedavisiz kalmaz herkes Prof. Dr. Ozan Bozkurt Hocamız gibi doğru hekimlere hemen ulaşır ve şifa bulur.
Ozan Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Bozkurt, Üroloji. Size Ozan Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ürografi, Adrenalektomi, Pyeloplasti, Flexible Üreteroskopi, Perkütan Nefrostomi, Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, Nefrektomi, Microtese, Prostatektomi, Laparoskopik Cerrahi.
Ozan Bozkurt adresi nerede?Ozan Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ozan Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Ozan Bozkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Bozkurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Ozan Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ozan Bozkurt hangi sigortaları kabul ediyor?Ozan Bozkurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar