Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1, Bayraklı
Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Kurumsal Danışmanlık
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Ege Gelişim Enstitüsü
Mezuniyet sonrası kamu yayıncılığının adresi TRT de önce asistan ardından da programcı olarak çalışmıştır. İzleyen yıllarda aile ve sosyal hizmetlerden sorumlu genel müdürler, ardından da aynı alandan sorumlu devlet bakanının basın danışmanlığını üstlenmiştir.
2003 yılı başında ergen odaklı aile danışmanlığı hizmeti veren Ankara Aile Danışma Merkezinde göreve başlayarak ruh sağlığı alanına yeniden dönmüştür. Prof.Dr. Işıl Bulut, Prof.Dr. Uğur Eronat Çetin, Prof.Dr. Kültegin Ögel, Prof.Dr. Neşe Kocabaşoğlu, Psikiyatrist Hülya Bingöl Çağlayan, Psikiyatrist Aydın Demirkol, Uzman Psikolog Emre Konuk ve Dr. Asena Yurtseven’den farklı yaklaşımların eğitimini almıştır. Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitiminde, MEB HBÖ Gen. Md. ve AÇEV Eğitimlerinde görev alan çok sayıdaki bilim insanından çok sayıda kuramsal yaklaşımı öğrenmiştir. Ergen odaklı aile danışmanlığı ile başladığı yolculuğu uzun yıllardır yetişkin bireyler, çiftler ve ailelere genişleterek devam etmektedir.
Aile Danışmanlığının yanı sıra, 2004 yılı başında AÇEV tarafından yapılandırılmış 13 haftalık Baba Destek Programı ile Ankara da ilk kez ebeveyn eğitimlerine başlamış ve grup çalışması 2004 yılı şubat ayında TRT ve atv ana haber bülteninde yer almıştır. Millî Eğitim Bakanlığınca tüm ülkede uygulanabilecek 0-18 Yaş Aile Eğitim Programının ilk formatörlerinden biri olmuştur. MEB Hayat Boyu Öğrenme ve Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü görevlendirmesi ile ilk beş yıl yüzlerce öğretmen ve PDR personelinin eğitici eğitiminde, sonrasında üç grubun formatör eğitiminde eğitici olarak görev almıştır.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı Boşanma Danışmanlığı Projesi kapsamında psikolog ve sosyal çalışmacılardan oluşan beş ayrı meslek grubunun hizmet içi eğitiminde eğitici olarak görev almıştır. 2017 yılından başlayarak ülkemizin altı üniversitesinde temel psikoloji, çatışma çözme, iletişim, müzakerecilik, gelişim ve aile danışmanlığı derslerini vermiştir. Başta TSK ve MEB personeli olmak üzere çok sayıda kamu kurumu personeline iletişim ve gelişim konularında onlarca seminer vermiştir. Öğrenmeye ve öğretmeye devam etmektedir.
Ege Gelişim Özel Aile Danışma Merkezinde BDT, Transaksiyonel Analiz, Sistem Yaklaşımı, Gerçeklik Terapisi, EMDR, Yaşantısal Aile Danışmanlığı, Bağlanma gibi çok sayıda kuramsal yaklaşımın tekniklerinin içinde yer aldığı Eklektik Yaklaşımla çalışmaktadır. En çok danışanlarından öğrenmektedir. Her birinin yaşamlarının biricikliğinin, zenginliğinin en büyük öğretici olduğuna inanmaktadır.
p....b
Özcan hocama eşimle iletişim sorunlarımız için başvurduk. Her ikimizle de ayrı ayrı ilgilendi yapıcı ve aydınlatıcı bilgileri ışığında eşimle daha rahat iletişime geçebildik. Evliliğimiz onun ışığında kurtuldu ve iletişim empati becerilerimizi sayesinde geliştirdik. Eşim ve ben yurt dışına taşınıyoruz. Orada da Özcan hocamla bağlantımızı kesmeyi düşünmüyoruz.İyi ki sizin gibi uzmanlar var
Özcan Gündoğan
Eşsiz öykünüzle özel bir tecrübe oldu sizinle çalışmak. Hayatınızın değişen yolunda neşe ve sağlık diliyor geri bildirim için teşekkür ediyorum.
m....c
Evliliğimizin ikinci senesinde hep aynı döngülerde takıldığımızı farkederek araştırmalarımız sonucu kendisini bulduk. Bize önerdiği tavsiyeler, bakış akışıları gerçekten bizi anlayamadığımız o döngüden çıkardı. Hayattan verdiği örnekler film ve kitap tavsiyeleri bize çok iyi geldi. Bu kıymetli tavsiyeleri bize aktarabilmek takdiri hak ediyor.
Özcan Gündoğan
Çalışmamız boyunca sürdürdüğünüz gayret ve işbirliği ilerlemenin kaynağı oldu. Sizi bekleyen uzun hayat yolculuğunda esenlikler diliyor geri bildirim için teşekkür ediyorum.
Özcan beye bir arkadaşımız tavsiyesiyle başladık. İlişkimizde aşılamaz sandığımız bir süreçten geçiyorduk ve Özcan bey sayesinde sorunumuzun evliliği yanlış yönetmekle başladığını anladık. Hem problemimiz üzerine çözüm odaklı şekilde hem de evliliği doğru yönetme ve birbirimizi bireysel olarak, çift olarak anlamaya başlama sürecimizde gerçekten çok faydası oldu. Öyleki ilk seansta bile çok memnun kalınca başlarda iki üç gün aralıklarla terapiye gittiğimizi söyleyebilirim. Bize kazandırdığı bakış açısından dolayı kendisine minnettarız. Her çiftin düzenli ya da nadir aralıklarla da olsa mutlaka danışmanlığa gitmesi gereken bir terapist. Tavsiye ediyoruz.
Özcan Gündoğan
Öykünüz ve deneyiminizle benzersiz bir çift olarak sergilediğiniz içten çaba benim için de öğretici oldu. Takdir dolu geribildiriminiz için teşekkür ediyorum.
c.....
Yaklaşık 3-4 ay önce eşim ile birlikte aile danışmanlığı için kendisine başvurduk.
Özcan Bey’in bize uygun kullandığı teknikler ilişkimiz açısından ve kendi kusurlarımızı görmek, üzerine düşünebilmek açısından çok etkili oldu. Gerek teorik olarak gerekse güncel hayat ile alakalı verdiği bilgiler bizim kendimizi keşfetmemiz açısından çok yerindeydi. Farklı bakış açısı kazanmamıza ve ilişkimizi sağlıklı bir noktaya taşımamıza rehber oldu.
Özcan Gündoğan
Çift olarak kendini açmada sergilediğiniz içtenliğin yanında çalışma boyunca sürdürdüğünüz işbirliği ilerlememizin kaynağıydı. Sizinle çalışmak eşsiz tecrübelerimden biri oldu. Teşekkür ediyorum geri bildirim için.
Özcan bey kendi alanında yeterince eğitim almış ve aynı zamanda aldığı eğitimi layıkıyla danışan olarak bizlere aktarmıştır.Cok zorlu travmatik bir boşanma sürecinde çocukla ilgili anne baba iletişimimizde ciddi sıkıntılar bulunuyordu.Bu yüzden kendisinden danışman olarak yardımcı olmasını istedim.Hatta bu süreçte anne olarak yüklenmiş olduğum.gereksiz ve yorucu iş yükümu bırakmama vesile oldu inanılmaz tavsiylerede bulundu...Anne olarak baba gibi davranmamdan vazgeçirdi hatta çocuğumun babasının adına vermiş olduğum kararların yanlışlığını çok güzel bir dille ogretti.Ben öğrenince tabi herkes kendi rolüne girince iletişim problemlerimiz ciddi anlamda değişti... kendisine yürekten teşekkür ediyorum.Herhangi bir sorunda hiç çekinmeden gideceğim biri, çok donanımlı...
Özcan Gündoğan
İçinden geçmekte olduğunuz özel bir dönemde destek alma girişiminizi takdir ediyorum. Çalışmamızda ihtiyacınıza uygun başlıkları seçmedeki dikkatiniz benim içinde özel bir deneyim oldu. Geribildiriminiz için teşekkür ediyorum.
Kesinlikle güven veren , samimi , yanınızda olduğunuzu hissettiren ve sizin iyi olmanız konusunda eldivensiz dürüstçe yaklaşım sergiyen, takibinizi ve sizinle ilgili detayları asla unutmayan konusunda tecrübeli bir hekim.
Kuzenimin referansı ile kendisi ile tanıştım. İstanbuldayım Online olarak seanslarımızı yapıyoruz.Ve çevreme de refere ediyorum.Keşke yıllar önce kendisi ile tanışmış olsaydım:)
Özcan Gündoğan
Çalışmamızın baş aktörü olan siz danışanların içten çabasının, sürecin hızının ve veriminin belirleyicisi olduğunu hatırlatmalıyım. Takdir dolu geri bildirim için teşekkür ediyorum.
d....t
Biz kendisinden bir dönem çift terapisi aldık, Özcan bey bu süreçte gerçekten bize karşı çok samimi davrandı, öncelikle bizi tanımaya çalıştı ve olaylara bilimsel olarak yaklaştı, kendimizi gerçekten onun yanında çok rahat hissettik ve hiç çekinme durumu olmadı, seanslar bize iyi geldi, olumlu sonuç alarak sonlandırdık diyebilirim.
Özcan Gündoğan
Eşsiz bir çift olarak çalışmamız boyunca gösterdiğiniz içtenlik ve işbirliği aranızdaki samimiyeti artırmada etkili oldu. Sizi bekleyen upuzun hayatınızda esenlikler diliyorum.
ba....
Özcan Bey'den aile danışmanlığı hizmeti aldık. Boşanma kararı verdiğimiz 12 yıllık evliliğimizi bu danışmanlık sonucunda 1.5 ay gibi kısa bir sürede kurtardık. Özcan Bey, inanılmaz iyi bir dinleyici, çok donanımlı, pratik bir problem çözücü ve uzlaştırıcı. Bu nedenle, sorunlarımızı çok iyi tespit edip, ihtiyacımız olan yönlendirmeleri en iyi şekilde yaptı. Çok sinirli olduğumuz anlarda bile süreçleri çok iyi yönetti. Ayrıca 8 yaşındaki oğlumuzla iletişimimizle de ilgili kendisinden büyük destek alıyoruz. Güven ve huzur veren bir iletişim biçimi var. Kendisini ailevi ve bireysel sorunlarını çözemeyen herkese öneriyorum.
Özcan Gündoğan
Çalışmamız boyunca çift olarak gösterdiğiniz çaba ve sürdürdüğünüz işbirliği hızla ilerlemenin kaynağı oldu. Takdir dolu geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum.
Özcan beyi doktortakviminden bulup eşimle çift terapisine gittik. Yaklaşımı, tespitleri o kadar iyi ki…. Ayrılıktan önce ki son çıkış olarak gittiğimiz Özcan beyin yanından 6 terapinin sonunda el ele çıktık. Sizi bulduğumuz için çok şanslıyız. Teşekkürler.
Özcan Gündoğan
Aranızdaki samimiyeti geri getirmek için ilk görüşmeden başlayarak sergilediğiniz gayret hızlı ilerlemenizin kaynağı oldu. Öğretici tecrübe için teşekkür ediyorum ikinize de.
e....h
Ben bir psikolojik danışmanım, boşanma ve karar verme sürecimde güçlük yaşadığımı farkederek desteğe ihtiyaç duydum ve Özcan bey ile bir sürece girdik. Şimdi düşünüyorum da benim o dönemimde bana desteği olmasaydı şimdim nasıl olurdu acaba? Karışık zihnimi derlememde, hissettiğim duygularımı doğru kanallara yönlendirmemde, eylemlerimin muhakemesini yapmamda, bilimsel verileri ile, bana duyduğu güven ile, profesyonel olarak kurduğu terapötik ilişki ile hayatıma kendimden daha emin ve farklı bir açı ile kapı aralamamı sağladı. Alandan biri olarak mesleki becerilerine hayran kaldığımı itiraf etmeliyim. İyiki var ve hep var olsun. Birçok kişiye destek olmaya devam etsin…
Kendisine sevgilerimi ve teşekkürü tüm samimiyetimle sunuyorum..
Özcan Gündoğan
Çalışmamız boyunca başta içten ve cesur çabanız olmak üzere güven duyarak, işbirliği içinde çok hızlı ilerlediğinizi görmek benim için de eşsiz bir deneyim oldu. Takdiriniz için teşekkür ediyorum. İyi dileklerimle!
Özcan Gündoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özcan Gündoğan, Aile Danışmanlığı. Size Özcan Gündoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Danışmanlığı Randevusu, Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi, Aile Arabuluculuğu, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çift Terapisi, Online Terapi.
Özcan Gündoğan adresi nerede?Özcan Gündoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özcan Gündoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özcan Gündoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özcan Gündoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özcan Gündoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özcan Gündoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özcan Gündoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özcan Gündoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özcan Gündoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Özcan Gündoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.