Allerjik Deri Testleri
Mezoterapi
PRP
Yüz Dolgusu
ah...r
Kendisine akne, egzama problemim ve benlerimden birini göstermek için başvurdum. Verdiği ilaçlar, uyguladığı tedavi sonucu direk fayda gördüm. Benimide inceleyip bir problem olmadığını söyleyip bana rahat bir nefes aldırdı. İşini iyi yapan, sizi dinleyen, güler yüzlü, isabetli açıklamaları olan iyi bir doktor.
e....
Kendisine kafamdaki kepek sorunu ve yüzümdeki sivilce-akne sorunu için başvurdum. Kepek için saçımı muayene etti bir losyon kullanmamı ve hâli hazırda kullandığım şampuana devam etmem gerektigini söyledi umarım işe yarar. Fakat yüzüm için hiç bir şekilde bilgilendirici bir şey demedi. Kendisine emzirdigim için kullanacağım ürünlerde uzak durmam gereken bir madde var mı diye sorduğumda ''hic birini kullanma kızım işte '' yanıtını aldım. Bunu söylerken de telefonuyla uğraşıyordu. Bu tutumundan malesef hiç memnun kalmadım. İletişimi daha iyi olabilir.
ec...e
Bebeğimin yanağındaki kizarikliklar için doktor beye başvurdum. Kendisi mantar tanısı koydu ve iki haftalık tedavi sonucunda bir sonuç alamadık. Sonrasında alsancakta bir başka dermatoloji uzmanına göründük. Bebeğimin yanağındakinin mantar olmadığını bebeklerde görülen bir dermatit olduğunu söyledi. Tedavi sonuç verdi ve Bebeğimin yanağı iyileşti.
Özcan beye gidiş nedenim vücudumun farklı yerlerinde çıkan sivilcelerimdi. Gayet ilgili bir doktordu. Tahlil sonuçlarımı dikkatlice inceledi ve bu doğrultuda tedaviye yönlendirdi. Kendisine teşekkür ederim.
og...z
2 gün önce cilt lekesi problemi ile doktor beye gittim. cok ilgili ve güler yüzlüydü ilginize teşekkürler :)
Özcan Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özcan Özdemir, Dermatoloji. Size Özcan Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Kriyoterapi.
Özcan Özdemir adresi nerede?Özcan Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özcan Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özcan Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özcan Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özcan Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özcan Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özcan Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özcan Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özcan Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özcan Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özcan Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Özcan Özdemir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özcan Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar