Keratakonus ile ilgili kendisinden Mersin TIP fakültesinde randevu aldım. Bir çok hastanede pandemi nedeniyle göz derecemi belirlemek için kullanılan aparatları takarken maske zorunlu istiyorlardı(buğulanma oluyor diyorsam da çıkaramazsın diyorlardı)Doktor Bey sağ olsun derdimi anlattığımda bana yardımcı olmaya çalıştı(maskemi göz derecesi belirlerken çıkarmama izin verdi) ve uygun bir gözlük reçetesi yazdı(1 ay önce başka bir doktor farklı reçete yazmıştı)Demem o ki sabırlı bir insandı ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.Allah(celle cellaluhu) ilmini hayırlı olacak şekilde arttırsın.Benim durumum için takip edeceğiz diye karar aldı,şükürler olsun şimdilik idare ediyorum.
ha...z
Sayın doktorum 17 agustos 2020 tarihinde katarak ameliyatı oldum ilginiz sakinliginiz işinizin ehli olmanız basarılı bir operasyon geçirdim cok memnun kaldım teşekkürler iyiki varsınız. Saygılarımla
mi...r
Katarakt cerrahisi için kesinlikle tavsiye ederim, dürüst, akıllı ve saygılı bir hekim. Başarılarının devamını dilerim..
Özer Dursun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özer Dursun, Göz Hastalıkları.
Özer Dursun adresi nerede?Özer Dursun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özer Dursun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özer Dursun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özer Dursun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özer Dursun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özer Dursun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özer Dursun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özer Dursun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.