Hidrosel Ameliyatı
Prostat Biyopsisi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sünnet
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Ürografi
Ürostomi
a....c
Sık sık idrara çıkma ihtiyacı hissediyordum. Özellikle geceleri aşırı idrara çıkıyordum. Gün içinde de bu şikayetlerim hayatımı olumsuz etkiledi. Bu sebeple temel beye başvurdum. Kendisi şikayetlerim üzerine beni yakından dinledi ve gerekli test ve taramaları yaparak tedavi sürecimi başlattı. Son 1 aydır normal şekilde idrara çıkıyorum ve şikayetlerim bitti. İlgi alakası içinde ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. Ulaşım konusunda da işlek cadde üstü olmasından dolayı izban, dolmuş ve otobüsler sık sık geçiyor. Bir çok seçenek ile hastaneye ulaşım çok kolay. Temel bey muayene içinde çok bekletmeden hemen ilgileniyor.
Hasta
Idrar kaçırmam sebebiyle başvurdum temel beye. Benim için çok sıkıntılı bir süreçti uzun süre dışarı çıkmak bile beni korkutuyordu. Temel bey sayesinde gerekli tahlil ve operasyon süreçleriyle ve detaylı bir şekilde yönlendirmeleri ve açıklamaları sayesinde iyileşme sürecimde hızlı oldu. Artık idrar kaçırmam korkusu da yok gönül rahatlığıyla uzun saatler gezmeye bile çıkabiliyorum:) Teşekkür ederim temel bey:)
i̇...n
Doktoruma, uzun bir araştırmanın sonunda derdime deva olabilecek bir tıp merkezinde ulaştım.Kronik bir hale gelen mesane rahatsızlığından dolayı başvurdum.Tıp bilimi araştırmaya ve yenilemeye ihtiyaç duyulan sonsuz bir bilim dalıdır. Kesin ve kati teşhis doktorun zaferidir. Hastası ile bu zaferi kutlamak onun için bir gurur vesilesidir. .Hani derler ya 4-4 lük bir tabir vardır. Ben bu tabiri yetersiz buluyorum. Doktoruma 8 de 8 lik etiketini yapıştırıyorum.Şifa arayan hastaların arayacakları, manevi yönden tatmin olmak isteyenlerin adresleri Özer Bey olmalı. Nokta.
mu...r
Temel hocaya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine muayene ye gittim bir süredir devam eden şikayetlerim vardı varikosel tanısı koyuldu sonrasında ameliyat oldum şikayetlerim tamamıyla bitti ameliyat öncesi ve sonrası nda benle ilgilenen tüm ekibe ve Dr beye teşekkür ederim herkese tavsiye ederim işini çok iyi yapan Gaziemir e yakışan bir sağlık kurumu
ca...n
Arkadaşım hidrosel ameliyatı oldu çok memnun kalmış,benimde olmam gerekiyordu bende oldum süratle sıhhatime kavuştum eline sağlık hocam
mü....
İdrarda akıntı şikayetiyle başvurdum üroloji ye kendisine teşekkür ederim içimi rahatlattı beni aydınlatti kafamda ki sorulara tek tek cevap verdi herkese tavsiye ediyorum
fı...t
2 senedir annemde ıdrar kaçırması vardı ve bizede kendisine çok rahat anlattı ve sonunda ameliyat olmaya karar verdik 1 sene oldu ameliyat olalı şuan da çok iyi sağlıklı kendisine çok teşekkür ediyorum herkese tavsiye ediyorum
og...z
geçen hafta muayeneye gitmiştim sistoskopi işlemi gerçeklestirildi işinde başarılı ve anlayışlı bir doktor çok tesekkurler :)
yl...y
Merhaba annemi Dr beye getirdim çok ilgilendi çok cana yakın derdimize çare buldu. Teşekkürler ederim
gü....
Annemin idrar kaçırması problemi vardı internetten bu konuyla ilgili gereken arastırmaları yaptık daha sonra DR.Özer Temel Şahin tarafından muayene edildim gerekli tüm tetkık ve operasyoanlar oldukça ilgili bir şekilde sürdürüldü.Şuan sıkıntımdan kurtuldum.Emeği gecen doktorumuza ve ekibine tessekur ederım.
ayşe h .
Özer Temel Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özer Temel Şahin, Üroloji. Size Özer Temel Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Nefrektomi, Sünnet, Penil Protez, Penis Implantı, Ürografi, Ürostomi, Randevu.
Özer Temel Şahin adresi nerede?Özer Temel Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey, Akçay Cd. No:266 Gaziemir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özer Temel Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özer Temel Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özer Temel Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özer Temel Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özer Temel Şahin hangi dilleri konuşuyor?Özer Temel Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özer Temel Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özer Temel Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özer Temel Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özer Temel Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Özer Temel Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özer Temel Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Özer Temel Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziemir bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Gaziemir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar