Endodonti Randevusu
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Pendik ağız ve diş sağlığı hastanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
ö.....
Çok iyi,ağrı olmadan hızlıca bitti kanal tedavisinden korkuyordum ama hiç acımadı
k....u
Dişimin kanal tedavisini yaparken sorduğum soruların hepsini yanıtladı. Hastayla ilgilenme şekli ve işini yaparkenki özeninden çok memnun kaldım.
b....d
Özge Hanım bir dişimin kanal tedavisini ve iki dişimin dolgusunu yaptı. Özen ve sabırla asla eski görünüşüne dönmeyeceğini düşündüğüm dişim bile orijinal gibi oldu. Daha önceden 3 defa devlet hastanesinde kanal tedavisi ve dolgu yaptırmıştım. Hepsi düştü ve dişim ağrıdı ki hatta bu esnada dişlerime çok zarar vermişlerdi. Ancak Özge Hanım her şeyi tek tek halletti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
s....ö
Özge hanımla kanal tedavim için yollarımız kesişti. Gayet güler yüzlü ilgili işini titizlikle yapan bir doktor kendisi. Bazı ben buraya nereden geldim dedirten doktorların aksine iyiki gelmişim dedirten bir doktor.
t.....
Kanal tedavisi 1. bolum
Azı dişlerimin bir tanesinin uzun suren bir agri donemi sonrasinda hekimimize basvurdum ve operasyonun ilk kısmındaki müdahalesinden cok memnun kaldim tedavimin tamamlanmasindan sonra en kisa surede sonucla ilgili geri bildirimlerimi paylasacagim
Teşekkürler
m....t
Çocukluğumdan kalan korkum vardı ve tavsiye üzerine Özge Hanımdan randevu aldım. Bütün süreci anlattı ve oldukça zor olan tedavimi hiçbirşey hissettirmeden yaptı. Detaylara çok önem veriyor, kendimi güvende hissettim. Diğer dişlerim için de kendisinden randevu aldım.
ö....b
Dt. Özge Hnm'a ağrılı ve acil müdahele edilmesi gereken bir kanal tedavisi için başvurmuştum.Mesai saatinden fedakarlık ederek dakikalar içerisinde sorunumu çözdüğü için çok minnettarım.Gerek titiz çalışması,uzmanlığı,gerekse ilgi,hoşgörü ve samimiyeti için kendisine tekrar şükranlarımı sunarım..
y.....
Dişimde extrem seviyede dipte sinir olması kaynaklı sorun vardı. Randevu alma sürecinde esneklik ve kaydırmalar dahil tüm tedavi süreci gerek kurum gerekse hekim tarafından son derece iyi bir şekilde idare edildi. Şu ana kadar bu alanda bundan daha konforlu, kaliteli ve sorunsuz hizmet almamıştım. Özellikle hekimin iletişimi iş tecrübesi ve becerisi mükemmel seviyede. Çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra değişmez adresimiz.
Özge hanım’a uzun süredir iltihaplı olan dişimden dolayı başvurdum. Bir çok dişçinin çekilmesi gerekli, kurtarılamaz dediği ve diş yapısı nedeni ile de çok zor olan 2 dişime çok titiz bir çalışma ile kanal tedavisi uygulayarak dişlerimi kurtardı. İyi ki Özge hanım’a yaptırmışım. Çok teşekkür ediyorum.
z.....
Ben kanal tedavisi yaptırdım bir tane, çok memnun kaldım.Bir tane daha kanal tedavisi yaptıracağım.Kendisi çok tatlı bir hanımefendi, çok naif ve kibar.İşlemle alakalı bilimsel açıklamalar da yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim Özge Hanım'ı.
Özge Güngör Tunçbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Güngör Tunçbilek, Endodonti, Diş Hekimi. Size Özge Güngör Tunçbilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endodonti Randevusu, Randevu, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Kanal Tedavisi, Köprü Uygulaması.
Özge Güngör Tunçbilek adresi nerede?Özge Güngör Tunçbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Güngör Tunçbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Güngör Tunçbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Güngör Tunçbilek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Güngör Tunçbilek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Özge Güngör Tunçbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Güngör Tunçbilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Güngör Tunçbilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Güngör Tunçbilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Özge Güngör Tunçbilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Güngör Tunçbilek hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Güngör Tunçbilek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endodontistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endodontistler