Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde
d.....
Burnumdaki deviasyon, dış taraftaki asimetrik görüntü ve burun düşüklüğü sebebi ile Özge hocamdan randevu aldım ve gördüm ki Türkiye'nin en iyi KBB doktorlarından biri ile karşı karşıyayım ameliyata kadar olan süreçte herşeyi en ince detayına kadar anlattı ameliyatı çok başarılı yaptı ameliyattan sonra her sorduğum soruya sabırlı ve açıklayıcı biçimde cevap verdi ve şuan ameliyatın üstünden 9 gün geçti aşırı memnunum hocamdan iyi ki karşılaşmışım tekrardan herşey için teşekkürler.
ze...1
Çok iyi ve çok güzel ilgileniyor ne kadar kalabalık olsa bile hastalara tek tek zaman ayıran bir insan ben çok memnun kaldım tavsiye edebileceğim bir doktor
Özge Özata Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Özata Güngör, Enfeksiyon Hastalıkları.
Özge Özata Güngör adresi nerede?Özge Özata Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Özata Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Özata Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Özata Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Özata Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Özata Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Özata Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özge Özata Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.